Booster

U valt toch als een blok voor deze knappe Booster?

Enkele maanden geleden liepen Booster en zijn broertje Boef samen te dwalen over straat in Zuid-Italië. De 2 broertjes waren uitgeput en wisten niet waar ze heen moesten voor een veilige plek. Gelukkig lieten ze zich gemakkelijk vangen door omstanders en werden ze afgegeven bij onze rescuer. Hier werden de broertjes goed verzorgd en voorzien van de nodige vaccinaties. Boef vond al gauw een plekje in Italië waardoor Booster achterbleef. Gelukkig bood een gastgezin zich aan voor Booster en mocht hij vertrekken naar Nederland.

 

Booster is slechts 5 maandjes jong en zal uitgroeien tot een middelgroot tot grote hond. Booster kan goed overweg met de honden van het gastgezin. Hij kan het vooral erg goed vinden met de andere fosterpup, ze lijken elkaar volledig te begrijpen en kunnen zo heerlijk onbevangen met elkaar spelen en ravotten. Ook met de katten van het gastgezin kan Booster prima door één deur. Booster is erg leergierig en is daarom zo goed als zindelijk. Hij kijkt bij nieuwe situaties wel even de kat uit de boom, dit heeft even tijd nodig maar met geduld en liefde went hij snel aan zijn nieuwe omgeving. Om deze reden verwachten we dat hij beter in een huishouden zou passen zonder al te kleine kinderen. Dagelijks steekt het gastgezin veel tijd en liefde in Booster om hem klaar te stomen voor zijn forever hem. Voor Booster zoeken we een huis met tuin waarin hij veilig kan rond scharrelen. Voldoende tijd voor hem en voor het maken van wandelingen waar Booster al enorm van kan genieten.

 

Booster droomt van een geweldige toekomst met een lieve en geduldige baas, wie laat zijn droom uitkomen?

 

We zoeken voor Booster adoptanten met:

▪️ Genoeg tijd en geduld en hem de beweging geven die hij verdient.

▪️ Affiniteit hebben met de buitenlandse rescue hond.

Mocht u zich herkennen in dit zoekplaatje van Booster dan zien we erg graag een mail tegemoet met daarin uw motivatie en toelichting van uw woon en werksituatie.

De adoptiekosten zijn gebaseerd op vaccinaties, chip, en Europees paspoort en zijn € 375,-.

Verder hebben wij twee gedragsdeskundigen in het team en een voedingsdeskundige, waardoor u met uw vragen terecht kunt bij één van hun. Wij vinden het belangrijk in contact te blijven met onze adoptanten.

 

Ook hebben wij twee loopgroepen waar u belangeloos mee kunt lopen. Één in Hilversum en één in Hoofddorp. Enorm leerzaam voor de hond en voor u. Voor de socialisatie enorm belangrijk, de groep honden zijn speels en zachtaardig en zijn allemaal geadopteerd bij onze stichting.