Mara

dit prachtige pupje is gevonden met haar zusje en twee broertjes en moederhond in Gioiosa Ionica /Calabrië /zuid Italië.

Zwervnd op straat, hopend op wat eten, en met groot gevaar om aangereden, vergiftigd of beschoten te worden.

Gelukkig zijn ze alle vijf van straat gehaald en worden ze goed verzorgd door de rescuer in Italië

.Mara mag eind januari reizen, samen met zijn broertje en zusjes. De moeder zal dan gesteriliseerd worden en ook door ons geplaatst gaan worden.

Nu zoeken wij een gastgezin/ adoptant vanaf halverwege januari die deze kleine knappe pup een kans geeft om geadopteerd te worden in Nederland. Wij weten uit ervaring, dat eenmaal in Nederland, de adoptie vlotjes verloopt.

U begint met de eerste gewenningsperiode. De zindelijkheid, leren spelen, de eerste wandelingetjes etc. Uiteraard worden benzine kosten, voer etc vergoed als u gastgezin bent.

Wij hebben de mogelijkheid om een hondje op zicht te krijgen.... Dat heet Optie Tot Adoptie.

Dit wil zeggen u krijgt de pup een week op zicht. Wij begrijpen dat een hondje adopteren vanaf een foto best lastig is. Tenslotte is het een commitment voor misschien wel 15 jaar.

Na een week neemt u de beslissing of u het hondje adopteert of dat u gastgezin blijft tot de adoptie door een andere adoptant plaatsvindt. Dus aanvankelijk bent u gastgezin met Optie Tot Adoptie. Uiteraard zijn er wel adoptiekosten indien u het hondje adopteert.

Onze stichting vindt het belangrijk dat zowel hond als baasje happy zijn. Daarom hebben wij een ervaren team in Nederland. Deze staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en te helpen indien nodig. Ook hebben wij loopgroepen die ieder weekend wandelen met elkaar om naast gezelligheid, van elkaar te leren en ervaringen uit te wisselen.

Wij zoeken een gastgezin of adoptanten met:

▪️ Voldoende tijd

▪️ Affiniteit met de buitenlandse rescue hond

▪️ Geduld om hem te introduceren in het Nederlandse huishouden.

▪️ Een uitgebreide mail met daarin uw motivatie, woon en werkomstandigheden