• Dog Rescue Team!
  • Leuke en sterke honden!

Luna

Dit mooie, kleine teefje heet Luna. Ze weegt 12 kilo, is 40 cm hoog, ontzettend slim, aanhankelijk en speels. 

Luna is een rescuehondje uit zuid-Italië en logeert momenteel bij een gastgezin in Amsterdam. Zij zeggen over Luna:

Thuis is Luna erg aanhankelijk, relaxed, speels en knuffelig. Ze speelt en knuffelt graag met de gezinsleden, hond en kat van het gastgezin. Luna leert enorm snel, is goed zindelijk en gek op voertjes (hetgeen haar training ten goede komt). 

Buitenshuis, zeker in het drukke A’dam, is veel nog spannend en eng. Ze kent dit alles niet en heeft tijd, begrip en sturing nodig. Ze is gek op wandelen maar wil bij drukte reageren op bvb fietsers, honden en voorbijgangers. 

Luna is erg leergierig en heeft al flinke vooruitgangen geboekt, maar in een rustigere omgeving zal dit proces sneller en makkelijker verlopen. Zodra we met haar naar een bekende rustige plek gaan, geniet Luna met volle teugen en luistert zij goed.

 

Wij zoeken voor Luna een fijn nieuw baasje met een rustig huishouden. Iemand die het geduld en de ruimte heeft om met haar aan de slag te gaan. Die haar vertrouwen wil laten groeien met veel liefde en de juiste training. Luna is dit waard. Ze heeft een hartje van goud. Wanneer je haar vertrouwen wint, heb je een vriend voor het leven ❤️

Een thuis met een afgesloten tuin, eventueel een stabiele hond al aanwezig en zonder kleine kindertjes zou ideaal zijn. Luna is gewend aan de bench, slaapt daar ook in en kan goed een paar uurtjes alleen zijn. Ze is zindelijk, gevaccineerd en gesteriliseerd.

Bent u diegene die wij zoeken voor dit mooie hondje? Vindt u het leuk om met haar aan het werk te gaan, haar met liefde te begeleiden en te trainen zodat ze een mooi en ontspannen hondenleven kan krijgen? Mail ons …..