• Dog Rescue Team!
  • Leuke en sterke honden!

Luna

WOONPLAATS

Badhoevedorp

LEEFTIJD

1 jaar

GESLACHT

Teef

FORMAAT

Middel (35-55 cm)

Luna is een heel lief, mooi, klein hondje. Ze houdt van aandacht, rennen en de tuin inspecteren. Luna is een blij ei, maar ook nog wat onzeker. Deze onzekerheid laat ze zien door druk te doen. Ze heeft dan iemand nodig die haar weer even afremt. Dat wordt al toegepast in het gastgezin en dat is voor Luna duidelijk erg fijn. Ze kan haar rust al goed pakken in de bench en vindt langzaam steeds meer veilige plekjes in huis.

Luna is op straat gevonden in Italië en opgevangen bij onze rescuer Claudia, nu in Nederland bij een top gastgezin die haar kennis laten maken met onze Nederlandse samenleving.

Zij schrijven over Luna: ze is zindelijk, ze krijgt graag aandacht, ze houdt van knuffelen en spelen, bezoek is nog wel spannend maar ook dat gaat al steeds beter. Aan de lijn buiten is ze nog wat onzeker, ze speelt graag met andere honden en vindt katten ook leuk, maar of die haar leuk vinden….

We zoeken adoptanten die ervaring hebben met rescue hondjes en haar lichaamstaal kunnen lezen, we plaatsen haar het liefst niet bij jonge kinderen, in een huishouden waar tijd en aandacht is om met haar te gaan trainen en haar in balans te brengen.

Ze is een kleine meid van nog geen 10 kilo en we schatten haar op een jaar oud, ze is gesteriliseerd en heeft natuurlijk alle benodigde vaccinaties gehad.

 

Wij zoeken adoptanten met :

 

◾Affiniteit met de buitenlandse rescue hond.

◾ Geduld om Luna verder te trainen.

◾ Genoeg tijd om haar dagelijkse. wandelingen te kunnen bieden.

De adoptiekosten voor onze honden zijn € 450 euro en voor de speciale belijning €50, -. Deze kosten bevatten de vergoeding voor chip, transportkosten, vaccinaties en het Europees paspoort. Alle bovenstaande kosten zijn vele malen hoger dan Roemenië en andere landen. Verder moeten we uiteraard extra kosten die daar gemaakt worden aan de dierenarts, door ons betaald worden. We willen de hondjes zo gezond mogelijk naar Nederland laten komen.

Ook zit er in ons team een gedragsdeskundige. Dat betekent dat bij vragen over opvoeding het eerste telefonisch consult gratis is. Er is ook een voedingsdeskundige werkzaam in ons team.