Luna

een zachtaardig teefje met een gebroken verleden, ze werd aan haar lot overgelaten in de straten van Rome, maar gelukkig vond onze rescuer Alba haar. Luna bivakkeert bij Alba thuis alsof ze altijd al bij een liefdevol gezin heeft gehoord. Luna is relax, ze geniet van de simpele dingen van het leven, zoals lekker liggen op de bank en spelen met een balletje. Luna is ontzettend sociaal, die zich gemakkelijk mengt met zowel soortgenoten als mensen. Luna is gesteriliseerd, circa 5 jaar oud en ongeveer 45 centimeter hoog. Ze zal in vele huishoudens passen met haar veerkrachtige karakter.

 

Wij zoeken een gastgezin/adoptant voor Luna .

Wij hebben ook de mogelijkheid om een hond op zicht te krijgen.... Dat heet Optie Tot Adoptie.

Dat wil zeggen u krijgt de hond 1 week op zicht. Wij begrijpen dat een hond adopteren vanaf een foto best lastig is. Tenslotte is het een commitment voor misschien wel 10 jaar.

Na 1 week neemt u de beslissing of u het hond adopteert of dat u gastgezin blijft tot de adoptie door een andere adoptant plaatsvindt.

Bij adoptie zijn de adoptiekosten €540- 

Uiteraard is hij gevaccineerd, gechipt, en in het bezit van een Europees paspoort.

Wat zoeken wij voor Luna:

- mensen met genoeg tijd en ruimte

- voldoende balletjes om mee te spelen

- mensen met affectie voor een buitenlandse hond

 

Als je geïnteresseerd bent in Luna ontvangen we graag een motivatiemail met daarin informatie over woon en werkgegevens en eventuele ervaring met een (rescue) hond. Wanneer we uw mail hebben ontvangen nemen we contact met je op!