• Dog Rescue Team!
  • Leuke en sterke honden!

Lilu

De vrolijke zusjes Lilu en Sophia zijn klaar om naar Nederland te reizen! Hun koffertje is ingepakt, hun paspoortje ligt klaar. Nu nog een gastgezin/adoptant! 

Lilu is eind maart klaar om te reizen naar Nederland. We verwachten dat ze slanke middelmaatjes worden. Wat onze rescuer Elisabetta over deze dame zegt:

Lilu is een heel vrolijk hondje. Het eerste moment kan ze wat verlegen zijn, maar dappere Lilu is toch te nieuwsgierig om niet even te komen knuffelen. Al snel is Lilu dan ook om, en dat is het een kwispelfestijn.

Wij hebben de mogelijkheid om eerst gastgezin te zijn met een optie tot adoptie.

Dwz, u bent aanvankelijk gastgezin, en na 1,5 week neemt u de beslissing of u gastgezin blijft tot er een andere adoptant zich meldt, of dat u het hondje adopteert. Tenslotte is het een belangrijke beslissing en begrijpen wij dat een adoptie vanaf een foto best spannend is.

 

Wij zoeken een gastgezin/adoptant met:

▪️ Veel tijd en geduld om het hondje te introduceren in het Nederlandse huishouden.

▪️ Genoeg tijd om het hondje elke dag de beweging te geven die het nodig heeft.

▪️ Affiniteit heeft met de buitenlandse rescue hond.

 

Ze zijn heel aanhankelijk, speels en hebben heel veel liefde te geven. Heb jij ook een hele hoop liefde te geven aan Lilu? Stuur ons dan een mail met informatie over je woon en werkgegevens. Wij nemen dan contact met je op.