Lily

Deze twee gezellige pluizebolletjes zoeken een forever home! Sissy is herkenbaar aan haar stippelneusje en haar rustige knuffelige karakter. Lilly is wat energieker en speelt al graag met de rescuer. Beiden zijn teefjes en zijn eind februari klaar om te reizen naar Nederland. Ze zijn dan ruim drie maanden, gechipt, gevaccineerd en in het bezit van een eigen paspoortje. We verwachten dat ze kleine middelmaatjes worden. Ze hebben iets weg van het ras Volpino. Ben je geïnteresseerd en zou je een gouden mandje kunnen bieden aan een van deze pluisjes? Stuur een privé berichtje of schrijf een uitgebreide mail met woon en werk gegevens naar filosdogrescue@gmail.com


De adoptiekosten voor onze honden zijn €450,- en voor de speciale belijning €50, -. Deze kosten bevatten vergoeding voor chip, transportkosten, vaccinaties en Europees paspoort


Wij hebben de mogelijkheid om een hondje op zicht te krijgen.... Dat heet Optie Tot Adoptie.
Dit wil zeggen u krijgt de pup een week op zicht. Wij begrijpen dat een hondje adopteren vanaf een foto best lastig is. Tenslotte is het een commitment voor misschien wel 15 jaar.
Na een week neemt u de beslissing of u het hondje adopteert of dat u gastgezin blijft tot de adoptie door een andere adoptant plaatsvindt. Dus aanvankelijk bent u gastgezin met Optie Tot Adoptie. Uiteraard zijn er wel adoptiekosten indien u het hondje adopteert.
Onze stichting vindt het belangrijk dat zowel hond als baasje happy zijn. Daarom hebben wij een ervaren team in Nederland. Deze staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en te helpen indien nodig. Ook hebben wij loopgroepen die ieder weekend wandelen met elkaar om naast gezelligheid, van elkaar te leren en ervaringen uit te wisselen.
Wij zoeken een gastgezin of adoptanten met:
▪️ Voldoende tijd
▪️ Affiniteit met de buitenlandse rescue hond
▪️ Geduld om hem te introduceren in het Nederlandse huishouden.
▪️ Een uitgebreide mail met daarin uw motivatie, woon en werkomstandigheden