Kriss

Kriss is leuk! Niet zomaar leuk, maar onwijs leuk!!!

Kriss, de pretletter eerste klas! Hij heeft een geschatte geboortedatum van 27 september 2023 en naar verwachting zal hij nog wat groeien naar een leuke grote hond. Deze jonge reu werd gevonden door onze rescuer Alba in Zuid-Italië toen hij nog maar enkele maandjes oud was. Kriss barst van de energie en enthousiasme en het idee om hem opgesloten te moeten houden in een kennel stuitte Alba op de borst.

 

Gelukkig bood een gastgezin aan om met Kriss dit grote avontuur aan te gaan waardoor hij zijn koffer naar Nederland kon pakken. Bij aankomst sprong hij als een blije vogel de transport wagen uit en verwelkomde zijn opvang baasje alsof ze elkaar al jaren kenden. Eenmaal thuis mocht Kriss kennis maken met de andere hond in huis, de katten en de rest van het gezin. Tijdens een bezoek aan de paarden gaat Kriss ook gezellig mee, tevens gaat hij ook goed overweg met kippen.

 

Alles aan Kriss straalt blijdschap uit. Hij is altijd in voor spelen, knuffelen en gek doen. We zijn opzoek naar een plekje met een tuin voor Kriss, waar hij eindeloos kan rennen en zijn eigen spel kan spelen. Natuurlijk heeft Kriss ook zijn wandelingen nodig. Wellicht is er een passende cursus samen met de toekomstige baas een leuke uitdaging wat tevens de band enorm zal versterken.

 

Uiteraard is hij, gevaccineerd, gechipt en in het bezit van een Europees paspoort.

 

Wij zoeken een adoptant met:

▪️ Voldoende tijd

▪️ Ruimte om hem lekker rond te laten rennen

▪️ Affiniteit met de buitenlandse rescue hond

▪️ Geduld om de pup verder te introduceren in het Nederlandse huishouden.

▪️ Een uitgebreide mail met daarin uw motivatie, woon en werkomstandigheden

De adoptiekosten zijn gebaseerd op vaccinaties, chip, en Europees paspoort en zijn € 540,-

Verder hebben wij twee gedragsdeskundigen in het team en een voedingsdeskundige, waardoor u met uw vragen terecht kunt bij één van hun. Wij vinden het belangrijk in contact te blijven met onze adoptanten.

 

Ook hebben wij twee loopgroepen waar u belangeloos mee kunt lopen. Één in Hilversum en één in Hoofddorp. Enorm leerzaam voor de hond en voor u. Voor de socialisatie enorm belangrijk, de groep honden zijn speels en zachtaardig en zijn allemaal geadopteerd bij onze stichting.