Kira

Kira❤️

Het mooiste meisje van de klas, met haar prachtige GROENE ogen. Kira is een heel lief en blij meisje met een prachtige zachte fluffy vacht

Kira is samen met haar twee zusjes, Snowy en Luce gevonden. Het zijn grote schatten met een hoog knuffel gehalte. Er zit labrador in en we verwachten dat ze dit maatje zullen krijgen.

 

Bedenk dat een pup uit het buitenland, werkelijk alles nog moet leren. Ze zijn nog niet zindelijk, lopen aan de riem is hun onbekend, alleen zijn is hun vreemd, nu zit ze met andere geredde hondjes in onze shelter.

Dat dat veel tijd en geduld kost, mag duidelijk zijn.

 

We zoeken voor Kira een gezin dat van wandelen houdt, lekker de natuur opzoekt, dan kunnen ze rennen en spelen met andere honden waarna ze dan weer uren in hun mandje kunnen slapen. Wij zeggen altijd een hond die voldoende beweging krijgt, liefst los als ze eenmaal gewend zijn aan u, zijn de meest ontspannen en lieve honden. Buiten rennen, binnen rust

 

Wij hebben de mogelijkheid om een hondje op zicht te krijgen.... Dat heet Optie Tot Adoptie.

Dat wil zeggen u krijgt de pup een week op zicht. Wij begrijpen dat een hondje adopteren vanaf een foto best lastig is. Tenslotte is het een commitment voor misschien wel 15 jaar.

Na een week neemt u de beslissing of u het hondje adopteert of dat u gastgezin blijft tot de adoptie door een andere adoptant plaatsvindt.

 

Bij belangstelling kan Kira half juni komen.

 

Kortom, wij zoeken gastgezinnen met:

 

▪️ Voldoende tijd

▪️ Affiniteit met de buitenlandse rescue hond

▪️ Geduld om hem te introduceren in het Nederlandse huishouden.

▪️ Een uitgebreide mail met daarin uw motivatie, woon en werkomstandigheden

 

De adoptiekosten zijn gebaseerd op transport kosten, vaccinaties, chip en het Europees paspoort en zijn €525