• Dog Rescue Team!
  • Leuke en sterke honden!

Jimmy

Deze knappe gozer heeft de naam Jimmy gekregen, erg lieve bescheiden hond waar we dringend voor op zoek zijn naar een gastgezin, lieve geduldige mensen die het leuk vinden om Jimmy te begeleiden naar een top forever home. Zijn zusjes zijn in Nederland inmiddels geadopteerd, best bang in het begin voor al het onbekende maar heel zachtaardig, verlegen bijna maar als ze vertrouwen krijgen heerlijke leuke lieve dieren die heel goed zijn met kinderen, katten en honden.

Zijn kansen op een goed leven stijgen met 99% als hij eenmaal in Nederland is, als hij de Nederlandse samenleving op zijn gemak kan leren kennen, de aanwezigheid van een stabiele hond in het gastgezin zal zeker enorm helpen maar is geen must.

Wij hebben de mogelijkheid van Optie tot Adoptie, dat betekent dat, mocht u het hondje eerst op zicht willen, wij dit begrijpen. Na een week neemt u dan de beslissing of u het hondje adopteert. . Uiteraard zijn er dan adoptiekosten aan verbonden. Als gastgezin heeft u geen kosten, uiteraard.

 

Wij zoeken dus een gastgezin /adoptant met:

- Genoeg tijd om Jimmy te introduceren in het Nederlandse leven.

- Geduld om een rescue hond het nieuwe leven in Nederland bij te brengen.

- Affiniteit met een buitenlandse rescue hond. Bedenk dat een rescue hond uit het buitenland anders in elkaar steekt dan een Nederlandse hond..... Ze hebben een achterstand.

Jimmy is gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees paspoort met gezondheidsverklaring.

Denkt u het geschikte gastgezin te zijn voor Jimmy schrijf ons dan een e-mail met u woon/werkomstandigheden gezinssamenstelling en ervaring met honden dan nemen wij zsm contact met u op.

Mocht u per ongeluk zelf verliefd worden dan heeft u natuurlijk de eerste keus!

De adoptiekosten voor onze honden zijn €450,- en voor de speciale belijning €50, -. Deze kosten bevatten vergoeding voor chip, transportkosten, vaccinaties en Europees paspoort. Alle bovenstaande kosten zijn vele malen hoger dan bv Roemenië en andere landen. Verder moeten we uiteraard extra kosten die daar gemaakt worden aan de dierenarts, door ons betaald worden. We willen de hondjes zo gezond mogelijk naar Nederland laten komen.
Ook zit er in ons team een gedragsdeskundige, dat betekent dat bij vragen over opvoeding het eerste telefonisch consult gratis is, en ook een voedingsdeskundige is werkzaam in ons team