• Dog Rescue Team!
  • Leuke en sterke honden!

Jane

Die witte randjes om haar ogen...om te smelten!!!!

Dit prachtig meisje is op zoek naar een nieuw gezin. De reden hiervoor ligt eigenlijk niet aan Jane. De pittige teckel die eerder in het gezin was opgenomen wil er geen hond bij......

Daar sta je dan met je koffertje en heel veel moed om een nieuwe start te maken in Nederland. We gunnen Jane haar eigen baasje, die gek op haar is en mooie avonturen wil beleven met haar. Ze heeft zoveel te geven....

 

Dit is wat het baasje over haar schrijft:

Ik ben een superlief meisje van 1 jaar oud. De reden dat ik op zoek ben naar een nieuw thuis is dat ik niet door 1 deur kan met mijn huisgenootje, een pittige teckel.

Op dit moment logeer ik bij mijn ‘opa en oma’ en dat gaat heel goed. Daar zou ik graag willen blijven maar daar zijn helaas al 2 grote honden en ik ben daar net iets te veel.

Ik denk ook dat een andere hond in huis voor mij niet nodig is, een relatie met een nieuw en zorgzaam baasje is voor mij voldoende.

 

Ik zal eens wat over mezelf vertellen, ik ben knap en nog knapper omdat ik net naar de kapper ben geweest. Daar was ik aan toe en ik vond het heerlijk om gewassen en geknipt te worden.

Ik sta behoorlijk hoog op de poten maar ben niet zwaar en daardoor makkelijk te tillen.

Het fijnst vind ik het als je rustig met me omgaat, ik luister heel goed en ben gevoelig en leergierig.

Schreeuwen of hard praten is gelukkig bij mij niet nodig. Ik kan zitten, liggen en naar je toe komen als je dat wilt.

Omdat ik gevoelig en rustig ben zou ik het liefst gaan wonen bij iemand zonder kinderen of kinderen die al wat ouder zijn. Dat past mij wat beter merk ik nu.

 

Ik kan mee in de auto en los in het bos en dat vind ik heerlijk! Dan kan ik lekker rennen en stoeien en slidings maken in het zand want daar ben ik super goed in en daarna val ik als een blok in slaap. Mams zegt altijd, buiten spelen, binnen rust. Oh ja en ik trek niet aan de lijn.

Als ik ‘s avonds voor de TV op je voeten mag liggen ben ik gelukkig en ontspannen.

Op knuffelen ben ik ook dol.

Ik wil zo graag een baasje waar ik van mag houden en die graag wandelingen met me maakt en trots op me is als ik super mijn best heb gedaan .

 

Denkt u na het lezen van de beschrijving van Jane, Jaaaaa !!! dit is de hond waar ik iets bij voel, DIT IS ZE !!!! schrijf dan een mailtje naar ons en hopelijk kunnen we snel een kennismaking organiseren in Oss waar Jane op dit moment woont.