Aura

Aura is prachtig, van haar eerlijke ogen, zachte vacht tot sierlijke bouw. Ze is gewoon geweldig om te zien. En ook nog eens heel erg lief….

Aura, is geadopteerd door twee lieve mensen, via onze stichting, echter merken ze dat door gezondheidsproblemen het niet haalbaar is om Aura nog verder te begeleiden in Nederland.

Aura is nog niet zo lang in Nederland. Begrijpelijk, is alles nog ontzettend nieuw voor haar en dus ook reuze spannend.

Echter weten we uit ervaring dat dit altijd goed komt, echter met veel tijd, maar vooral veel leiderschap, affiniteit en beweging.. Aura loopt overigens wel al los( zie filmpje), uiteraard daar waar het veilig is, en goed gewend aan u..

 

Het verhaaltje van de adoptanten :

 

Wat is ze mooi, Aura. Een echte dame krachtig met een zacht karakter.

Echter heeft ze geen fijn begin van haar leven gehad door in Zuid Italië als vondeling te zijn gevonden tezamen met haar broertjes en zusjes. Ze vindt buiten veel nog spannend. Daar heeft ze geduld bij nodig. Ze hoort en ziet alles om haar heen, en daar moet ze erg aan wennen.

Aura is nu een maand bij ons, en in huis ontwaakt ze steeds meer. Echter buiten tijdens het uitlaten is ze voor mijn vrouw te sterk (het gezondheidsprobleem van de adoptant), zeker als ze schrikt. Dit is ook de reden dat wij met pijn in ons hart afstand moeten doen van Aura

Wij hopen dat Aura spoedig een nieuw baasje vindt. Het is een vreselijke lieverd.

 

En daar gaan we natuurlijk voor. Bij het gezin waar Aura nu zit is een stabiele hond aanwezig. We zien dat ze zich enorm optrekt aan de hond en grote stappen zet. Het is geen eis maar we plaatsen Aura bij voorkeur bij een andere hond in huis.

 

Kortom, we zoeken adoptanten met :

▪️Ervaring met wat onzekere honden..

▪️Affiniteit met een buitengewoon rescue hond.

▪️Bij voorkeur een (stabiele) hond in huis

▪️Geduld en tijd om haar te begeleiden in haar proces van gewenning.

▪️ Sportieve adoptanten, die grote stukken met Aura kunnen wandelen