• Dog Rescue Team!
  • Leuke en sterke honden!

Mollie

Mollie, met haar goudblonde vachtje en haar lieve ogen steelt ze ieders hart. Mollie zit inmiddels in een gastgezin van onze stichting waar ze het erg goed doet. Ze laat zich zien als een grappig meisje, ook heel ondernemend. Ze is best stoer, maar eigenlijk vindt ze het ook wel fijn om steun en veiligheid bij het baasje te zoeken. Net zoals kleine olifantjes die heel hard boe roepen en dan heel snel weer naar de mama rennen. Lieve Mollie komt ook echt naar je toe om te knuffelen, daar houdt ze van. Ze is al goed zindelijk en kan ook al keurig aan de lijn lopen. Een ontzettend fijn hondje dus wat snel leert.

Ze wandelt graag en is makkelijk met mensen en andere honden. Het leven is vanaf nu een feestje en dat gunnen we deze schat heel erg. Na het wandelen kan ze uren lekker slapen in haar mandje. Ik zeg, een voorbeeldig hondenkind.

Een al aanwezige stabiele hond is wel een dikke plus.

Mollie is gevaccineerd, gechipt en heeft haar eigen Europees paspoortje.

Wij zoeken voor Mollie lieve adoptanten die houden van een stevige wandeling, die Mollie met geduld en tijd laten wennen aan haar nieuwe gezin. Ze zal het waarmaken, dat weten we zeker.

Mocht u na het lezen van de beschrijving van Mollie denken, dat is het hondje waar we al zo lang naar op zoek zijn, schrijft u dan een mailtje met daarin uw woon-en werksituatie en motivatie voor Mollie. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

De adoptiekosten voor onze honden zijn €450,- en voor de speciale belijning €50, -. Deze kosten bevatten vergoeding voor chip, transportkosten, vaccinaties en Europees paspoort. Alle bovenstaande kosten zijn vele malen hoger dan bv Roemenië en andere landen. Verder moeten we uiteraard extra kosten die daar gemaakt worden aan de dierenarts, door ons betaald worden. We willen de hondjes zo gezond mogelijk naar Nederland laten komen.

Ook zit er in ons team een gedragsdeskundige, dat betekent dat bij vragen over opvoeding het eerste telefonisch consult gratis is, en ook een voedingsdeskundige is werkzaam in ons team