Geremy

Deze mega leuke pup heet Geremy.

 

Geremy is een echte vrolijke, speelse hond en wat leuk is, hij kan al heel veel trucjes, hij begint al lekker ondeugend te worden zoals het hoort bij een pup en hij houdt van grote wandelingen maken.

Kortom, hij geniet volop van het leven in ons koude kikkerlandje.

 

Genieten heeft hij in z'n korte leventje nog niet kunnen doen. In zuid Italië /Calabrië, werd hij gevonden op straat, verwaarloosd en vergeten, hoe erg is dit voor pup. En dan toch nog zo lief zijn, hoe dan🤷

Gelukkig is hij op tijd gered door onze rescuer, en heeft hij dat gekregen wat hij nodig heeft.

 

Nu dus in Nederland bij een gastgezin in Nederland.

Uiteraard moet hij nog het eea leren, net als iedere Nederlandse pup.

 

Dit schrijft het gastgezin over Geremy:

Geremy, is al een echte circushond, hij kan al heel veel trucjes…zit, lig, af en pootje zijn voor hem al gesneden koek en hij wilt graag nog veel meer leren. Het is een blij ei die vrolijk rond rent met een stoffer.

 

Geremy is ook al zindelijk en geeft al duidelijk aan wanneer het tijd is om naar buiten te gaan en slaapt nachts lekker door in zijn bench, gaat ook heel makkelijk zijn bench in, je hoeft maar met je vingers te knippen.

 

Hij loopt al netjes aan de lijn, en houdt wel van een potje hardrennen, daarbij heeft hij oog voor de baas, met het andere oog houdt bij de vogels en de eenden in de gaten ;-). Auto's vind hij nog een beetje raar maar dat gaat iedere dag beter, het is een leergierig hondje.

 

Hij heeft interesse in andere honden, en kindjes. Zolang de kindjes maar begrijpen dat Geremy een pup is en ook nog veel moet leren. Ook heeft hij interesse in zichzelf... hij kan geobsedeerd naar zichzelf kijken in de spiegel, glazen deuren en in het water. Katten ontwijkt hij die vind hij maar raar.

 

Hij speelt lekker, berg daarbij wel je kabels en schoenen op want het is een pup die wel ergens op wilt kauwen, dus genoeg kauwstaven en je hebt geen kind aan

Geremy zit graag naast je op de bank of ligt aan je voeten terwijl je thuis werkt. Hij houdt van klassieke muziek (Chopin) en neuriet graag een deuntje mee wanneer onze kinderen bij de piano zingen.

Kortom wij vinden Geremy een hele fijne huisgenoot !

We zijn op zoek naar fantastische adoptanten. Adoptanten die hem een fijn leven in Nederland bieden. Dat betekent veel tijd, geduld, ruimte en een heerlijk gebied om lekker rond te laten lopen.

 

Kortom zoeken wij adoptanten met:

 

▪️Genoeg tijd, want een pup kost veel tijd, geen weekje, geen twee weken, maar maanden om tot een leuk gezinslid te komen.

▪️ Affiniteit met de buitenlandse rescue hond.

▪️ Geduld om dingen aan te leren die verwacht mag worden van een fijne hond.

▪️Genoeg mogelijkheden om de hond lekker los te laten lopen, uiteraard eenmaal goed gewend aan u, daar waar het veilig is.

 

Stuurt u een uitgebreide mail met daarin uw motivatie, woon en werkomstandigheden, dan zullen wij contact met u opnemen!!!!!!!!!