• Dog Rescue Team!
  • Leuke en sterke honden!

Franky 

Maak kennis met Franky, een moedige kleine pup die klaar is om de wereld te verkennen. Franky is een van de reutjes uit een nest dat uit een situatie van verwaarlozing is gered. Hij is nu 2,5 maanden oud en we schatten dat hij uit zal groeien tot een medium tot grote hond, met een volwassen gewicht tussen de 25 en 30 kg.

 

Franky verblijft momenteel bij rescuers in Italië waar hij liefdevolle zorg krijgt terwijl hij wacht op zijn voor altijd thuis. Hij is een speelse en nieuwsgierige jongen, maar hij is ook een beetje verlegen. In zijn eerste maanden heeft hij nog niet veel verschillende mensen ontmoet die ook aardig voor hem waren, dus hij moet nog leren hoe lief en fijn mensen kunnen zijn. Ondanks zijn verlegenheid, heeft Franky een lief hart en tonnen potentieel. Met een beetje geduld, tijd en veel liefde, zal hij zich openstellen en laten zien hoe geweldig hij werkelijk is.

 

Zijn vader is een super leuke sociale Setter en we geloven dat Franky, met de juiste begeleiding en zorg, hetzelfde kan worden . Franky verdient te zien dat de wereld een vriendelijke plek is, vol speelgoed om mee te spelen, mensen om te knuffelen en plekjes om te ontdekken.

 

Franky is gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees paspoort. Hij is klaar om zijn verleden achter zich te laten en een nieuw, spannend leven te beginnen.

 

Net als bij onze andere honden bieden we de Optie Tot Adoptie aan voor Francy. Dit betekent dat je Franky een week op zicht krijgt. We begrijpen dat het een grote beslissing is om een hond te adopteren en deze periode geeft je de kans om te zien of Franky de juiste match is voor jouw gezin. Na deze week beslis je of je Francy adopteert, of dat je gastgezin blijft tot een andere adoptant gevonden wordt.

 

Ben je klaar om deze schattige, moedige jongen in je leven te verwelkomen? Schrijf ons dan een mailtje

 

Wij zoeken mensen met:

 

▪️ Voldoende tijd

▪️ Affiniteit met de buitenlandse rescue hond

▪️ Geduld om hem te introduceren in het Nederlandse huishouden.

▪️ Een uitgebreide mail met daarin uw motivatie, woon en werkomstandigheden

 

De adoptiekosten zijn gebaseerd op transport kosten, vaccinaties, chip en het Europees paspoort en zijn €525