• Dog Rescue Team!
  • Leuke en sterke honden!

Emma

 

Dit is Emma. En wij zoeken een fijn gastgezin voor Emma. Dat verdient ze namelijk, gezien haar verdrietige voorgeschiedenis.

Wij hebben haar persoonlijk mogen ontmoeten tijdens onze sterlisatieweek aldaar en besloten dat ze naar Nederland moest komen. Ze is te leuk om in de shelter te moeten blijven zitten.

 

Emma is een tijdje geleden gevonden vlakbij een tankstation waar ze, tesamen met een paar katten, leefde van het afval die mensen achterlieten.

 

Gelukkig deed één van die mensen een melding bij Claudia Coster, een shelter die zwerfhonden opvangt en probeert een thuis voor ze te vinden.

 

Ze noemden haar Maremma omdat ze een mix van met ras Maremmano is maar wij noemen haar gewoon Emma.

 

Emma is een hele lieve en sociale hond, van naar schatting ongeveer 3 jaar oud, we hebben prachtige filmpjes van haar waarop je ziet hoe lief en sociaal ze is , ze verdient een eigen mand en de warmte van een gastgezin.

 

Kun jij dit haar bieden? Neem dan gauw contact met ons op! Vanaf eind februari kan ze naar Nederland komen.

 

Wij hebben de mogelijkheid om een hondje op zicht te krijgen.... Dat heet Optie Tot Adoptie.

Dit wil zeggen u krijgt Emma 2 weken op zicht. Wij begrijpen dat een hond adopteren vanaf een foto best lastig is. Tenslotte is het een commitment voor misschien wel 15 jaar.

Na een week neemt u de beslissing of u haar adopteert of dat u gastgezin blijft tot de adoptie door een andere adoptant plaatsvindt. Dus aanvankelijk bent u gastgezin met Optie Tot Adoptie. Uiteraard zijn er wel adoptiekosten indien u het hondje adopteert.

Onze stichting vindt het belangrijk dat zowel hond als baasje happy zijn. Daarom hebben wij een ervaren team in Nederland. Deze staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en te helpen indien nodig. Ook hebben wij loopgroepen die ieder weekend wandelen met elkaar om naast gezelligheid, van elkaar te leren en ervaringen uit te wisselen.

 

Wij zoeken een gastgezin met:

▪️ Voldoende tijd

▪️ Affiniteit met de buitenlandse rescue hond

▪️ Geduld om hem te introduceren in het Nederlandse huishouden.

▪️ Een uitgebreide mail met daarin uw motivatie, woon en werkomstandigheden

 

De adoptiekosten zijn gebaseerd op transport kosten, vaccinaties, chip en het Europees paspoort en zijn €450,- plus €50,- verplichte belijning.