Cherie

dit grappige pupje met van die kreukeloortjes, is een echte eye catcher.

Met haar prachtige reebruine kleur, steelt ze ieders hart.

Cherie is een fijn pupje die wel van een lekker speeluurrje houdt.

Dit schrijft het gastgezin over haar :

 

Cherie is een lieve en knuffelige puppy. Ze houdt ervan om onder een dekentje te liggen of lekker in je armen te slapen. Als ze buiten is, loopt ze goed mee, maar vindt het soms nog wel een beetje spannend. Ze is soms nog wat onzeker, maar door liefde en aandacht zien we haar zelfvertrouwen groeien.

Spelen met andere hondjes en rennen door de kamer achter haar knuffeltjes aan kan ze haar energie helemaal in kwijt. Ze is nieuwsgierig en erg slim. Kortom echt een schatje!

 

Cherie is nog maar net in ons koude kikkerlandje en doet het al zo goed.

 

We zijn op zoek naar fantastische adoptanten. Adoptanten die haar een fijn leven in Nederland bieden. Dat betekent veel tijd, geduld, ruimte en een heerlijk gebied om lekker rond te laten lopen.

 

Kortom zoeken wij adoptanten met:

 

▪️Genoeg tijd, want een pup kost veel tijd, geen weekje, geen twee weken, maar maanden om tot een leuk gezinslid te komen.

▪️ Affiniteit met de buitenlandse rescue hond.

▪️ Geduld om dingen aan te leren die verwacht mag worden van een fijne hond.

▪️Genoeg mogelijkheden om de hond lekker los te laten lopen, uiteraard eenmaal goed gewend aan u, daar waar het veilig is.

 

Stuurt u een uitgebreide mail met daarin uw motivatie, woon en werkomstandigheden, dan zullen wij contact met u opnemen!!!!!!!!!