• Dog Rescue Team!
  • Leuke en sterke honden!

Charlie

WOONPLAATS

Raalte

2 jaar

Reu

FORMAAT

Middel (35-55 

 
Charlie, wat een knap vrolijk ventje is deze kleine jongen, kijk eens naar dat prachtige fluffy kopje. Charlie is door onze rescuer gered uit de public shelter waar hij waarschijnlijk nooit weer was uitgekomen. Hij is inmiddels gecastreerd, negatief getest op de middellandse zee ziektes, gevaccineerd, gechipt en heeft zijn eigen Europese paspoort.
Charlie blijkt een vrolijk speels ventje te zijn die gezien zijn gedrag gewoon bij mensen in huis heeft gewoond, aangeschaft als klein aandoenlijk puppy eenmaal volwassen was de lol eraf, hij is rond de 10 kilo, 40 cm hoog, een leuk klein ventje die ook niet groter meer wordt.
Inmiddels is Charlie in Nederland bij een gastgezin die hem rustig kennis laten maken met de Nederlandse samenleving.
Zij omschrijven hem als volgt; Charlie is niet alleen een prachtig hondje om te zien maar wat een toppertje, duidelijk gewend aan het gezinsleven, eigenlijk doet hij het zo goed dat je niet zou denken dat het een rescue hond is. Hij loopt makkelijk mee aan de lijn, is erg lief en beleefd voor het teefje van het gastgezin, speelt graag, is zindelijk slaapt de hele nacht door in zijn eigen mandje en reageert goed op zowel kinderen als mannen en vrouwen.
Denkt u tijd, liefde en geduld te hebben om van hem de ideale Nederlandse gezinshond te maken, heerlijk met hem te gaan trainen en hem een stabiele omgeving te kunnen bieden neem dan contact met ons op..
Wij zoeken dus een adoptant met:
- Genoeg tijd om hem verder te introduceren in het Nederlandse leven.
- Geduld om een rescue hond het nieuwe leven in Nederland bij te brengen.
- Affiniteit met een buitenlandse rescue hond. Bedenk dat een rescue hond uit het buitenland anders in elkaar steekt dan een Nederlandse hond..... Ze hebben een achterstand.

Mocht u na het lezen van de beschrijving van Charlie denken, dit is hem, schrijft u dan alstublieft een mailtje met motivatie en telefoonnummer. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op

De adoptiekosten voor onze honden zijn € 450 euro en voor de speciale belijning €50, -. Deze kosten bevatten de vergoeding voor chip, transportkosten, vaccinaties en het Europees paspoort. Alle bovenstaande kosten zijn vele malen hoger dan Roemenië en andere landen. Verder moeten we uiteraard extra kosten die daar gemaakt worden aan de dierenarts, door ons betaald worden. We willen de hondjes zo gezond mogelijk naar Nederland laten komen.

Ook zit er in ons team een gedragsdeskundige. Dat betekent dat bij vragen over opvoeding het eerste telefonisch consult gratis is. Er is ook een voedingsdeskundige werkzaam in ons team. Verhuisdieren is op de hoogte en akkoord met deze prijsafspraken.