Brodi

Wauw, viel u ook als een blok voor Brodi? Wat is het toch een onweerstaanbaar knap ventje met prachtig tekening op z'n kop! Brodi zwierf korte tijd over straat, onze rescuer Vlad is actief gaan zoeken en wist Brodi te vinden. Brodi is een vrolijk en sociale hond die zo in de armen van Vlad liep. Tevens wist Vlad nog een beschikbaar gastgezin in Roemenië waar Brodi al het één en ander heeft geleerd. Hierdoor beschikten we over voldoende informatie om een gastgezin te vinden in Nederland. Gelukkig kon Brodi gauw vertrekken naar zijn gastgezin waar hij momenteel verblijft. Brodi is een zeer prettige hond om bij je te hebben, hij is niet veeleisend. Hij is relax, zeer aanhankelijk en ligt goed in een gemengde roedel met zowel reuen als teven. Tijdens zijn verblijf bij het gastgezin in Roemenië leefde hij samen met katten en die omgang ging goed.

 

Brodi is een reutje met een leeftijd van circa 1 jaar en 40 centimeter hoog.

 

Uiteraard is hij geneutraliseerd, gevaccineerd, gechipt en in het bezit van een Europees paspoort.

 

Wat wij zoeken voor Brodi:

▪️ Voldoende tijd

▪️ Ruimte om hem lekker rond te laten rennen

▪️ Affiniteit met de buitenlandse rescue hond

▪️ Geduld om hem te introduceren in het Nederlandse huishouden.

▪️ Een uitgebreide mail met daarin uw motivatie, woon en werkomstandigheden

De adoptiekosten zijn gebaseerd op vaccinaties, chip, en Europees paspoort en zijn € 540,-

Verder hebben wij twee gedragsdeskundigen in het team en een voedingsdeskundige, waardoor u met uw vragen terecht kunt bij één van hun. Wij vinden het belangrijk in contact te blijven met onze adoptanten.

 

Ook hebben wij twee loopgroepen waar u belangeloos mee kunt lopen. Één in Hilversum en één in Hoofddorp. Enorm leerzaam voor de hond en voor u. Voor de socialisatie enorm belangrijk, de groep honden zijn speels en zachtaardig en zijn allemaal geadopteerd bij onze stichting.