• Dog Rescue Team!
  • Leuke en sterke honden!

Bloom

Gastgezin/adoptant gezocht :

 

Bloom, dit prachtige pupje, is samen met 11 broertjes en zusjes gevonden in een weiland in gioiosa Ionica /Calabrië /zuid Italië.

Verkleumd van de kou en nattigheid werden ze gered, maar waar moest onze rescuer 12 hondjes laten?

Met veel pijn en moeite heeft Claudia opvang kunnen regelen en kon onze stichting financieel steun bieden om deze kleintjes dat te geven, wat een pup nodig heeft om veilig op te groeien.

Nu hebben ze de leeftijd om naar Nederland te reizen. Ze zijn gevaccineerd en gechipt, en hebben ze alvast hun koffertje gepakt om eind maart richting Nederland af te reizen, zo ook Bloom.

We zoeken een fijn gastgezin/adoptant die het heerlijk vindt om Bloom de beginselen van het Nederlandse leven bij te brengen. Het leren lopen aan de riem, zindelijk worden etc. Uiteraard kunt u met vragen, tips en tricks bij onze stichting terecht.

Dat het opvoeden van een pup veel tijd kost, is duidelijk.

Wij hebben de mogelijkheid om een hondje op zicht te krijgen.... Dat heet Optie Tot Adoptie.

Dat wil zeggen u krijgt de pup een week op zicht. Wij begrijpen dat een hondje adopteren vanaf een foto best lastig is. Tenslotte is het een commitment voor misschien wel 15 jaar.

Na een week neemt u de beslissing of u het hondje adopteert of dat u gastgezin blijft tot de adoptie door een andere adoptant plaatsvindt.

 

Wij zoeken gastgezinnen met:

 

▪️ Voldoende tijd

▪️ Affiniteit met de buitenlandse rescue hond

▪️ Geduld om hem te introduceren in het Nederlandse huishouden.

▪️ Een uitgebreide mail met daarin uw motivatie, woon en werkomstandigheden

 

De adoptiekosten zijn gebaseerd op transport kosten, vaccinaties, chip en het Europees paspoort en zijn €450,- plus €50,- verplichte belijning