• Dog Rescue Team!
  • Leuke en sterke honden!

ARCHIE

is één van de pups uit een fantastisch nestje. We hebben zijn tweelingzusje inmiddels naar Nederland laten komen en zij blijkt een geweldig! karakter te hebben. Vandaar dat we hebben besloten ook haar broertjes en zusjes over te laten komen, waaronder lieve Archie.

Archie is samen met zijn zusjes en broertjes gevonden in een doos naast een vuilcontainer. Letterlijk gedumpt. Zo gaat dat in Zuid-Italie. Gelukkig zijn ze op tijd gevonden en naar een rescuer gebracht.

Archie heeft daar de goede verzorging en aandacht gekregen. Hij laat zich zien als een lieve vriendelijke vrolijke pup, dol op andere hondjes, naar mensen soms nog wat afwachtend maar als hij je vertrouwen heeft gewonnen is hij het zonnetje in huis. Hij zal qua hoogte een maatje slanke labrador worden.

Inmiddels is Archie ingeënt, gechipt en heeft ook een eigen Europees paspoort. Hij mag naar Nederland komen mits we een gastgezin of adoptant hebben gevonden. 

We zoeken voor Archie een sportief gastgezin of adoptant die van wandelen houdt, tijd en geduld heeft en hem met een warm hart ontvangt. Dat heeft deze schat verdiend. Archie moet natuurlijk nog wel de regels van zijn nieuwe huis leren kennen maar dat is fijn om dat samen te kunnen doen.

Wij van Filos vinden het belangrijk dat zowel hond als baasje happy zijn. Daarom hebben wij een team achter u staan met o.a. een voedingsdeskundige en gedragsdeskundige. Deze staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en te helpen indien nodig. Ook hebben wij loopgroepen die ieder weekend wandelen met elkaar om naast gezelligheid, ervaringen uit te wisselen .

Wij hebben de mogelijkheid van Optie tot Adoptie, dat betekent dat, mocht u het hondje eerst op zicht willen, wij dit begrijpen. Na een week neemt u dan de beslissing of u het hondje adopteert. . Uiteraard zijn er dan adoptiekosten aan verbonden. Als gastgezin heeft u geen kosten, uiteraard.

Wij zoeken dus een gastgezin /adoptant met:

- Genoeg tijd om hem te introduceren in het Nederlandse leven.

- Geduld om een rescue hond het nieuwe leven in Nederland bij te brengen.

- Affiniteit met een buitenlandse rescue hond. Bedenk dat een rescue hond uit het buitenland anders in elkaar steekt dan een Nederlandse hond..... Ze hebben een achterstand.

Mocht u na het lezen van de beschrijving van Archie denken, dit is 'm, schrijft u dan alstublieft een mailtje met motivatie en telefoonnummer. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op

De adoptiekosten voor onze honden zijn €450,- en voor de speciale belijning €50, -. Deze kosten bevatten vergoeding voor chip, transportkosten, vaccinaties en Europees paspoort.