Alana

is één van de pups uit een fantastisch nestje. We hebben haar tweelingzusje inmiddels naar Nederland laten komen en zij blijkt een geweldig karakter te hebben. Vandaar dat we hebben besloten ook haar broertjes en zusjes over te laten komen.

Alana is samen met haar zusjes en broertjes gevonden in een doos naast een vuilcontainer. Letterlijk gedumpt. Zo gaat dat in Zuid-Italie. Gelukkig zijn ze op tijd gevonden en naar een rescuer gebracht. Alana heeft daar de goede verzorging en aandacht gekregen. Al snel waren ze dol op haar . Ze is lief, nog een beetje verlegen, bescheiden, vrolijk en houdt van knuffelen. Het liefst wordt ze de hele dag geaaid en vertroeteld. Ze gaat uitgroeien tot een heel knap meisje met een hoogte van een kleine Labrador maar dan slanker.

Inmiddels is Alana ingeënt, gechipt en heeft ook haar eigen Europees paspoortje van de dierenarts meegekregen. Ze mag naar Nederland komen mits we een gastgezin of adoptant hebben gevonden voor haar.

We zoeken voor Alana een sportief gastgezin of adoptant die van wandelen houdt, tijd en geduld heeft en haar met een warm hart ontvangt. Dat heeft deze schat verdiend. Alana moet natuurlijk nog wel de regels van haar nieuwe huis leren kennen maar dat is fijn om dat samen te kunnen doen.

Wij van Filos vinden het belangrijk dat zowel hond als baasje happy zijn. Daarom hebben wij een team achter u staan met o.a. een voedingsdeskundige en gedragsdeskundige. Deze staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en te helpen indien nodig. Ook hebben wij loopgroepen die ieder weekend wandelen met elkaar om naast de gezelligheid van elkaar te leren en ervaringen uit te wisselen.

 

Wij hebben de mogelijkheid van Optie tot Adoptie, dat betekent dat, mocht u het hondje eerst op zicht willen, wij dit begrijpen. Na een week neemt u dan de beslissing of u het hondje adopteert. . Uiteraard zijn er dan adoptiekosten aan verbonden. Als gastgezin heeft u geen kosten, uiteraard.

 

Wij zoeken dus een gastgezin /adoptant met:

- Genoeg tijd om haar te introduceren in het Nederlandse leven.

- Geduld om een rescue hond het nieuwe leven in Nederland bij te brengen.

- Affiniteit met een buitenlandse rescue hond. Bedenk dat een rescue hond uit het buitenland anders in elkaar steekt dan een Nederlandse hond..... Ze hebben een achterstand.

 

Mocht u na het lezen van de beschrijving van Alana denken, zij is de ware, schrijft u dan alstublieft een mailtje met motivatie en telefoonnummer. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op .

De adoptiekosten voor onze honden zijn €475,- en voor de speciale belijning €50, -. Deze kosten bevatten vergoeding voor chip, transportkosten, vaccinaties en Europees paspoort