Honden van de maand zijn Gina en Beethoven! 


Gina

Op vakantie.. Gina gaat graag mee!!

 

Dit hele knappe, mega lieve kant en klare gitzwarte fluffy pupje zit bij een fantastisch Nederlands gastgezin in Toscane. Met haar pientere oogjes kijkt ze vrolijk de wereld in. Gina is gewoon een fijne onbevangen pup, die al "Nederlands" wordt opgevoed in Italië.

Vanuit Calabrië /zuid Italië is ze naar onze teamleden in Toscane afgereisd. Die wonen daar prachtig en kan Gina prima aansterken. Ze leeft met hun eigen hond, ook afkomstig van onze stichting en is volgens hun een enorm makkelijke pup.

Dit schrijft haar gastgezin :

Dit is Gina Lollobrigida, genoemd maar een Italiaanse schone, want dat is dit hondje ook! Gevonden op straat in Zuid Italië in een zeer slechte conditie, maar door goede zorg is Gina inmiddels kerngezond en groeit uit tot een prachtig en sterk beestje. Gina is een ontzettend levendig, speels en onderzoekend hondje. Ze is altijd nieuwsgierig naar andere honden en mensen die op haar pad komen. Kwispelend treedt ze deze mensen en dieren tegemoet. Gina is ontzettend gemakkelijk in de omgang, maar vooral dol op aandacht en knuffelen. Gina heeft een heel lief zacht karakter waar het plezier van het leven uitspat. Het is een zeer bewegelijk hondje, die wel wat ruimte nodig heeft.

Voor dit pareltje, zoeken we een nieuw huis wat van haar gaat houden. Dat laatste zal niet moeilijk zijn, want ze pakt iedereen in! Je mag natuurlijk ook gastgezin zijn en een week knuffelen en vertroetelen. Of je kan ook optie tot adoptie aanvragen, dan kun je op je gemak kijken of hij bij jullie past.

Historie :

Gina is gevonden in de bergen, in een oude rioolpijp, samen met heel veel andere pupjes en volwassen honden.

Onze rescuer heeft de pupjes weggehaald om onderdak en verzorging te bieden.

Echter bij onze sterilisatie week in april, samen met Nederlandse dierenartsen, zagen we een verzwakt pupje.... Gina.

We hebben haar een week goed verzorgd, en is ze daarna richting Toscane afgereisd. Gina mocht nog niet naar Nederland, omdat ze nog niet volledig gevaccineerd was.

 

Inmiddels klaar voor de reis.

 

We zijn opzoek naar een gastgezin., maar......

 

Wij hebben ook de mogelijkheid om een hond op zicht te krijgen, dat heet Optie Tot Adoptie.

Dat wil zeggen dat u de hond een week op zicht krijgt. Want wij begrijpen dat een hondje adopteren vanaf een foto best lastig is. Tenslotte is het een commitment voor misschien wel 15 jaar.

Na een week neemt u de beslissing of u de hond adopteert of dat u gastgezin blijft tot de adoptie door een andere adoptant plaatsvindt.

Bij adoptie zijn de adoptiekosten €500,-

 

Uiteraard is zij gevaccineerd, gechipt en in het bezit van een Europees paspoort.

 

Wij zoeken een gastgezin met:

▪️ Voldoende tijd

▪️ Ruimte om haar lekker rond te laten rennen

▪️ Affiniteit met de buitenlandse rescue hond

▪️ Geduld om de pup te introduceren in het Nederlandse huishouden.

▪️Een losloopgebied in de omgeving

▪️ Een uitgebreide mail met daarin uw motivatie, woon en werkomstandigheden


Beethoven 

Beethoven is een schat van 12 jaar oud. Hij heeft al een leven achter zich, waar hij trouwe vriend mocht zijn voor een familie met kinderen. De kinderen groeiden op, de interesse verdween in Beethoven (en z’n maatje). Beethoven eindigde in een klein hok in zijn eigen uitwerpselen, als dank voor z’n jarenlange trouw.

 

Enfin. Beethoven zit in de shelter in Lajatico waar hij goed wordt verzorgd, maar helaas ook op een betonnen vloer moet liggen. Hij mist de liefde die hij ooit heeft gekend.

 

Beethoven kan heeeel blij worden wanneer hij mee mag op middag wandelingetje met een vrijwilliger. Rustig paraderen door het lange gras, even de voetjes weer op de zachte grond. Knuffels en de snoepjes die hij krijgt zijn éxtra gewaardeerd ❤️❤️❤️

 

Beethoven is gecheckt door de dierenarts en is een gezond mannetje. Hij weegt momenteel 21 kilo. Hier mogen wat kilootjes bij. Kilootjes liefde!

 

Voor Beethoven zoeken we iemand die hem nog een mooie tijd mag geven. De tijd van liefde, rust, zachte en een warme knuffel. Beethoven kan enorm genieten van al heel weinig, de allerliefste jongen.

 

Wij hebben ook de mogelijkheid om een hond op zicht te krijgen, dat heet Optie Tot Adoptie.

Dat wil zeggen dat u de hond een week op zicht krijgt. Want wij begrijpen dat een hond adopteren vanaf een foto best lastig is. Tenslotte is het een commitment die je maakt voor onbepaalde tijd.

Na twee weken neemt u de beslissing of u Beethoven adopteert of dat u gastgezin blijft tot de adoptie door een andere adoptant plaatsvindt.

Bij adoptie zijn de adoptiekosten €325

 

Uiteraard is hij gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en in het bezit van een Europees paspoort. Beethoven kan niet met katten overweg.

 

Wij zoeken een gastgezin met:

▪️ Voldoende tijd

▪️ Ruimte om hem te laten genieten van buiten

▪️ Affiniteit met de buitenlandse rescue hond

▪️ Geduld om Beethoven de kans te geven om te wennen in het Nederlandse huishouden.

▪️ Een uitgebreide mail met daarin uw motivatie, woon en werkomstandigheden


Voor meer informatie vul onderstaand formulier in.