• Dog Rescue Team!
  • Leuke en sterke honden!

 

Ciko komt uit Italië

LEEFTIJD: 4 maanden
Geslacht: Reu
Formaat: Middel (35-70 cm)

 

Dit leuke knulletje Ciko is samen met zijn broertje zwervend op straat aangetroffen, gelukkig zijn ze meegenomen voor ze aangereden werden en naar een opvang gebracht. Deze schatjes genieten van de aandacht en verzorging die ze krijgen, zijn speels en hebben een zeer hoog knuffelgehalte!
In februari mogen ze hun koffertje pakken en komen ze naar Nederland. Wij zoeken ondertussen lieve hondenmensen die met dit boefje aan de slag willen gaan, natuurlijk moeten ze alles nog leren dus tijd geduld en veel liefde en u krijgt een heerlijk kameraadje. Zij zijn gevaccineerd, hebben hun chip en Europees paspoort met gezondheidsverklaring.
Wij verwachten dat deze jongens een labrador formaat worden hoewel dat altijd een inschatting blijft want pa en ma kennen we niet.

Wij hebben de mogelijkheid om een hondje op zicht te krijgen.... Dat heet optie tot adoptie.
Dat wil zeggen u krijgt de pup een week op zicht. Wij begrijpen dat een hondje adopteren vanaf een foto best lastig is. Tenslotte is het een commitment voor misschien wel 15 jaar.
Na een week neemt u de beslissing of u het hondje adopteert of dat u gastgezin blijft tot de adoptie door een andere adoptant plaatsvindt. Dus aanvankelijk bent u gastgezin met optie tot adoptie.

Schaf geen hond aan voor de kinderen, ze zijn nu een schattig bolletje wol, of omdat u vanwege de corona zoveel tijd hebt, het is een belangrijke beslissing en een hond kost veel tijd.

Wij zoeken adoptanten met:

▪️Voldoende tijd
▪️Affiniteit met de buitenlandse rescue hond
▪️Geduld om hem/haar te introduceren in het Nederlandse huishouden.
▪️Een uitgebreide mail met daarin uw motivatie, woon en werkomstandigheden

Voor meer informatie vul onderstaand formulier in.