• Dog Rescue Team!
  • Leuke en sterke honden!

Zippo

We zoeken een adoptant voor Zippo

 

Zippo is geweldig, hij kan met alles en iedereen, moet ook nog van alles leren ;-) we denken dat hij een middelmaat wordt. Eind november is hij naar Nederland gekomen en is klaar om naar zijn forever home te gaan. Hij zit bij een gastgezin in Nederland samen met zijn broertje Duncan.

 

Hij is lief, grappig en mega sociaal. Een rugzakje is voor hem totaal vreemd. Hij is dol op knuffelen en komt ze dan ook graag bij je halen, hij gaat goed samen met de katten en hij is gek met andere honden. En hij is heel relaxed, loopt al keurig mee aan de lijn, en er wordt hard getraind met het zindelijk worden. Hij weegt momenteel ca. 11 kilo maar hij is nog volop in de groei ;-)

 

Zippo is gevonden met zijn 7 broertjes en zusjes in het zuiden van Italië.

 

Nu zoeken wij dus fantastische adoptanten. Adoptanten met veel tijd en geduld, want dat verdient Zippo. Graag adoptanten met een losloopgebied in de buurt waar hij lekker kan rondstruinen.

 

Kortom, adoptanten met:

 

▪️ Geduld en genoeg tijd.

▪️ De training met Zippo willen voortzetten.

▪️ Affiniteit hebben met de buitenlandse rescue hond

▪️ Genoeg ruimte in de buurt hebben voor grote wandelingen.

 

Bij belangstelling ontvangen wij graag een uitgebreide mail met daarin uw motivatie, woon en werkomstandigheden..

Dan zullen wij ook op uw mail reageren!!

De adoptiekosten zijn gebaseerd op vaccinaties, chip, en Europees paspoort en zijn €525 , - Verder hebben wij twee gedragsdeskundigen in het team en een voedingsdeskundige, waardoor u met uw vragen terecht kunt bij één van hun. Wij vinden het belangrijk in contact te blijven met onze adoptanten.

 

Ook hebben wij twee loopgroepen waar u belangeloos mee kunt lopen. Één in Hilversum, één in Hoofddorp. Enorm leerzaam voor de hond en voor u. Voor de socialisatie enorm belangrijk, de groep honden zijn speels en zachtaardig en zijn allemaal geadopteerd bij onze stichting.