• Dog Rescue Team!
  • Leuke en sterke honden!

Seta

 

Omschrijving

Dit bloedmooie prinsessenkind is natuurlijk om meteen verliefd op te worden. Wie smelt er nou niet van dit heerlijke zachte mooie meisje.

Haar broertje Panda was in een recordtijd geadopteerd en daarom gaan we ook een poging wagen met Seta, want zo heet ze.......het betekent "zijde'

Ze mogen beiden eind april naar Nederland komen waar we ze een nieuw baasje gunnen die voldoende tijd heeft, kilo's liefde te geven heeft, dagelijks een flinke wandeling met haar wil maken, liefst los want daar houden honden zo van en met geduld haar in de Nederlands cultuur wil introduceren.

 

Mocht u deze kans om een prinses te kunnen adopteren niet willen laten schieten schrijft u ons dan een mailtje.

Wij hebben de mogelijkheid om een hondje op zicht te krijgen.... Dat heet Optie Tot Adoptie.

Dat wil zeggen u krijgt de pup een week op zicht. Wij begrijpen dat een hondje adopteren vanaf een foto best lastig is. Tenslotte is het een commitment voor misschien wel 15 jaar.

Na een week neemt u de beslissing of u het hondje adopteert of dat u gastgezin blijft tot de adoptie door een andere adoptant plaatsvindt.

 

Wij zoeken gastgezinnen met:

 

▪️ Voldoende tijd

▪️ Affiniteit met de buitenlandse rescue hond

▪️ Geduld om hem te introduceren in het Nederlandse huishouden.

▪️ Een uitgebreide mail met daarin uw motivatie, woon en werkomstandigheden

 

De adoptiekosten zijn gebaseerd op transport kosten, vaccinaties, chip en het Europees paspoort en zijn €450,- plus €50,- verplichte belijning