• Dog Rescue Team!
  • Leuke en sterke honden!

Rosa

5 hele kleine meisjes als afval achtergelaten in een rivierbedding waar ze zelf nooit zouden zijn uitgekomen en bij regen waren verdronken.

Gelukkig zijn ze op tijd gezien door een dame die direct Claudia inschakelde die ze gered heeft,

1 meisje is geadopteerd door de dame die ze gevonden heeft en voor de 4 zusjes zoeken wij nu adoptanten

Mensen die deze kleintjes gewoon goed opvoeden om tot fijne lieve honden, zonder jasjes en in tasjes. 

Ze zijn lief, sociaal en hebben gelukkig niets aan hun wrede avontuur overgehouden. Ze zijn gevaccineerd, gechipt en hebben een Europees paspoort met inmiddels is Rosa in Nederland bij een geweldig en ervaren gastgezin waar ze kennismaakt met de Nederlandse samenleving.

Het gastgezin omschrijft haar als een heerlijk energiek hondje, nergens bang van, eigenlijk gewoon een blij ei, krielkip ei dan want ze is een klein blijvend hondje.

Schaf geen hond aan voor de kinderen, ze zijn nu een schattig bolletje wol, of omdat u vanwege de corona zoveel tijd hebt, het is een belangrijke beslissing en een hond kost veel tijd.

De adoptiekosten voor onze honden zijn €450,- en voor de speciale belijning €50, -. Deze kosten bevatten vergoeding voor chip, transportkosten, vaccinaties en Europees paspoort. Alle bovenstaande kosten zijn vele malen hoger dan bv Roemenië en andere landen. Verder moeten we uiteraard extra kosten die daar gemaakt worden aan de dierenarts, door ons betaald worden. We willen de hondjes zo gezond mogelijk naar Nederland laten komen.
Ook zit er in ons team een gedragsdeskundige, dat betekent dat bij vragen over opvoeding het eerste telefonisch consult gratis is, en ook een voedingsdeskundige is werkzaam in ons team

Wij zoeken adoptanten met:

▪️ Voldoende tijd
▪️ Affiniteit met de buitenlandse rescue hond
▪️ Geduld om haar te introduceren in het Nederlandse huishouden.
▪️ Een uitgebreide mail met daarin uw motivatie, woon en werkomstandigheden