• Dog Rescue Team!
  • Leuke en sterke honden!

Rollo

Het zal je maar gebeuren.... Ben je als pupje geadopteerd door een"fijne" familie met 5 kinderen die stapeldol op je zijn, moet je na een jaar weer weg. Papa en mama hebben geen zin meer in Rollo... Of onze rescuer hem maar even wilde komen ophalen.

Dit alles in Gioiosa Ionica /Calabrië /zuid Italië.

Huilende kinderen, een treurige Rollo, wat een heftigheid allemaal.

 

Nu dus bij onze rescuer Claudia, die hem natuurlijk met open armen ontving. Want zo'n enorme lieverd, die mega sociaal is laten we natuurlijk niet op straat lopen.

 

Nu zoeken wij een gastgezin /adoptant die deze grote prachtige lieverd wil opvangen in Nederland.

Iemand met veel ruimte, maar vooral veel tijd.

We hebben al veel van dit soort honden laten adopteren, en dit met veel succes.

Ze zijn lief voor kinderen, kunnen vaak met katten, zijn buiten enorm aktief, maar bij genoeg beweging binnen enorm rustig.

Deze honden moeten, eenmaal goed gewend aan u, los kunnen lopen. Ze maken slidings door het zand, zijn enorm wendbaar en genieten volop van veel bewegen.

Rollo heeft een grootte van een flinke Golden Retriever.( Ong 30 kg.) Hij zal een enorme fijne " familiehond" worden!!!!!!

 

Wij hebben de mogelijkheid van Optie tot Adoptie, dat betekent dat, mocht u de hond eerst op zicht willen, wij dit begrijpen. Na twee weken neemt u dan de beslissing of u de hond adopteert. Adopteert u de hond niet, blijft u uiteraard gastgezin, totdat zich een andere adoptant aanmeldt. Uiteraard zijn er dan adoptiekosten aan verbonden. Als gastgezin heeft u geen kosten, uiteraard.

 

 

 

Wij zoeken dus een gastgezin /adoptant met:

- Genoeg tijd om hem te introduceren in het Nederlandse leven.

- Geduld om een rescue hond het nieuwe leven in Nederland bij te brengen.

- Affiniteit met een buitenlandse rescue hond. Bedenk dat een rescue hond uit het buitenland anders in elkaar steekt dan een Nederlandse hond..... Ze hebben een achterstand.

 

 

Mocht u na het lezen van de beschrijving van Rollo als een blok vallen voor hem, schrijft u dan een mailtje met daarin uw woon-en werksituatie en motivatie naar ons, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

De adoptiekosten voor onze honden zijn €450,- en voor de speciale belijning €50, -. Deze kosten bevatten vergoeding voor chip, transportkosten, vaccinaties, castratie en Europees paspoort.