• Dog Rescue Team!
  • Leuke en sterke honden!

Puk

Wat een bijzonder meisje, bij een bijzonder verhaal.

Een Nederlands stel reist door zuid Italië en ziet aan de kant van de weg aan een stortplaats twee witte hondjes, ze zijn uitgemergeld en zitten naast een dood hondje. Een te triest gezicht. Het stel nam de hondjes meteen van de weg en nam contact met ons op. Dezelfde avond nog begonnen ze aan de tocht naar een van onze rescuers. Onderweg raakten ze zo verliefd op de hondjes dat ze het broertje van Puk hebben gehouden. Enkel en alleen omdat twee extra grote honden niet zou passen in hun camper hebben ze niet ook Puk genomen. Puk en haar broertje hebben elkaar sinds in Nederland weer mogen zien, en hun ontmoeten was hartverwarmend ❤️ (zie filmpje)

 

Over Puks karakter:

 

Wat een fijn pupje is Puk. Al heeft ze in haar korte leven al veel meegemaakt komt Puk over als een onbevangen hondje. Vanaf moment één voelde ze zich op haar gemak bij haar gastgezin thuis. Het leven is een groot feest sinds ze in Nederland is gekomen. Ze knuffelt, speelt, slaapt in zachte bedjes, krijgt lekker eten, en ontvangt veel aandacht van het gastgezin en de hond van het gastgezin. Ze begint nu de bal te ontdekken, dat vindt ze geweldig. Met haar grote onhandige pootjes probeert ze hem te pakken wat zorgt voor goed vermaak in huis. Puk is slim enthousiast, ze leert graag.

Puk is een lieverd, is graag bij je in de buurt en het allerliefst slaapt ze tegen je aan wanneer ze is uitgespeeld.

Puk loopt al los mee met de loopgroep van de stichting op de hei en speelt met leeftijdsgenootjes. Ze loopt netjes aan de lijn, is bijna zindelijk en luistert netjes als je haar roept.

Bij de aankomst kwamen er gezinnen met (jonge) kinderen waar Puk ook de nodige knuffels van kreeg. Ze vindt kindjes erg leuk.

 

Puk zal uitgroeien tot een (ruime)middelmaat hond

Kortom, Puk is het hondje voor jou als je op zoek bent naar een gouden hondje en je houdt van;

- knuffelen

- spelen

- lekker lange wandelingen

- een maatje voor je hondje

- een maatje voor je kinderen

- een vriendinnetje voor het leven.

 

Voor Puk zoeken wij een gastgezin met:

▪️ Voldoende tijd

▪️ Affiniteit met de buitenlandse rescue hond

▪️ Geduld om haar te introduceren in het Nederlandse huishouden.

▪️ Een uitgebreide mail met daarin uw motivatie, woon en werkomstandigheden

 

De adoptiekosten zijn gebaseerd op transport kosten, vaccinaties, chip en het Europees paspoort en zijn €450,- plus €50,- verplichte belijning