• Dog Rescue Team!
  • Leuke en sterke honden!

Khaos 

Khaos, voor deze knappe jongeman met duidelijk wat herdershond bloed in zijn aderen zoeken wij ervaren adoptanten die van Khaos de perfecte huishond kunnen maken met de juiste training inzet en liefde.

Hij is samen met zijn broertje afgestaan bij de shelter en gelukkig daar snel weggehaald door onze rescuer waar ze nu een stuk beter zitten. Het zijn duidelijk honden die gewend zijn onder de mensen, lief sociaal en zonder trauma’s.

Khaos is gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees paspoort met gezondheidsverklaring,

Wij hebben de mogelijkheid om een hondje op zicht te krijgen.... Dat heet Optie Tot Adoptie.

Dit wil zeggen u krijgt de pup een week op zicht. Wij begrijpen dat een hondje adopteren vanaf een foto best lastig is. Tenslotte is het een commitment voor misschien wel 15 jaar.

Na een week neemt u de beslissing of u het hondje adopteert of dat u gastgezin blijft tot de adoptie door een andere adoptant plaatsvindt. Dus aanvankelijk bent u gastgezin met Optie Tot Adoptie.

Schaf geen hond aan voor de kinderen, ze zijn nu een schattig bolletje wol, of omdat u vanwege de corona zoveel tijd hebt, het is een belangrijke beslissing en een hond kost veel tijd.

Wij zoeken adoptanten met:

▪️ Voldoende tijd
▪️ Affiniteit met de buitenlandse rescue hond
▪️ Geduld om hem te introduceren in het Nederlandse huishouden.
▪️ Een uitgebreide mail met daarin uw motivatie, woon en werkomstandigheden

De adoptiekosten voor onze honden zijn €450,- en voor de speciale belijning €50, -. Deze kosten bevatten vergoeding voor chip, transportkosten, vaccinaties en Europees paspoort. Alle bovenstaande kosten zijn vele malen hoger dan bv Roemenië en andere landen. Verder moeten we uiteraard extra kosten die daar gemaakt worden aan de dierenarts, door ons betaald worden. We willen de hondjes zo gezond mogelijk naar Nederland laten komen.