• Dog Rescue Team!
  • Leuke en sterke honden!

Gia

Lieve Già is op zoek naar een fantastisch gezin met veel ruimte en tijd.

 

Dit prachtige witte bolletje wol heet dus Già. Già zit bij een gastgezin in Gorssel, waar ze al wat dingen heeft geleerd.

Ze is nog maar net in Nederland, dus heeft nog het eea te leren, net als iedere Nederlandse pup!!

 

Dit is wat het gastgezin over haar schrijft::

 

Gia is een hele lieve zachtaardige pup, ze is erg slim en nieuwsgierig en is dol op kinderen. Ze vindt het heerlijk om naast mijn dochter op de bank te liggen en tijdens het wandelen vindt ze de aandacht van kindjes ook erg leuk en gezellig. Ze luistert al goed naar haar naam, kent de commando's 'zit' en 'poot' en heeft al snel geleerd netjes te wachten op haar eten. Ze pikt de dingen snel op.

Ze is goed gewend ondertussen aan de bench. Ze slaapt s nachts door en om 6.30u is de bench nagenoeg altijd droog. Ze snapt al goed dat plassen en poepen buiten moet en incidenteel nog een ongelukje binnen. Alle slaapjes overdag doet ze ook in de bench omdat ze anders zelf te weinig rust zoekt/slaapt.

Voor Gia is het leven buiten nog heel érg spannend. Met geduld en leiding moet het buiten zijn en wandelen worden geoefend. Helpend zijn andere honden (dan loopt ze direct een stuk vlotter mee). Naar andere honden is ze nieuwsgierig en open.

 

Al met al best veel geleerd in korte tijd.... Già is slim en leergierig. Maar Gina houdt ook van lange wandelingen... Los eenmaal goed gewend aan u, en daar waar het veilig is. Dat kost veel tijd, en dat is dan ook wat we van een adoptant vragen.

Heeft u die tijd niet, wees dan ook eerlijk naar uzelf en naar Già om mislukte voorkomen.

 

Già is gevonden op de straten van Gioiosa ionica/ Calabrië m zuid Italië. Samen met broertjes en zusjes liepen ze veel gevaar van aanrijding en vergiftiging.. Helaas zijn de omstandigheden voor honden in Zuid Italië net zo slecht als in veel andere zuid Europese landen.

Gelukkig zijn ze op tijd gered door onze rescuer.

 

Nu dus in Nederland.

 

 

Wij zoeken adoptanten met:

 

▪️ Voldoende tijd

▪️ Ruimte om Già lekker rond te laten rennen.

▪️ Adoptanten die leiderschap kunnen geven.

▪️ Affiniteit met de buitenlandse rescue hond

▪️ Geduld om de puber verder te introduceren in het Nederlandse huishouden.

▪️ Een uitgebreide mail met daarin uw motivatie, woon en werkomstandighede