• Dog Rescue Team!
  • Leuke en sterke honden!

Fiocco 

Gastgezin/adoptanten gezocht voor Fiocco!!!

Kijk nou die stip op zijn voorhoofd, zo geweldig!!!!! 😍

Ontmoet Fiocco, een prachtige en stoere pup met een uniek uiterlijk. Fiocco, voornamelijk wit van kleur, betekent vlokje, sneeuwvlokje . Hij heeft ook prachtige donkere oren en charmante sproeten op zijn neus. Hij is een van de reutjes uit een nest dat is gered uit een verwaarlozingssituatie. Fiocco is momenteel 2,5 maanden oud, en we verwachten dat hij als volwassene steviger zal zijn dan zijn broertjes en zusje, met een geschat gewicht tussen de 25 en 30

 

Fiocco verblijft momenteel bij rescuers in Italië, waar hij liefdevolle zorg krijgt terwijl hij wacht op zijn toekomstige familie. Hoewel hij wat verlegen kan zijn is Fiocco een nieuwsgierige en stoere jongen. Met geduld, liefde en een veilige omgeving kan Fiocco leren dat de wereld vol is met leuke avonturen en vriendelijke mensen.

 

Zijn vader is een knappe sociale Setter en we hebben er alle vertrouwen in dat Fiocco, met de juiste begeleiding en zorg, zal uitgroeien tot een even lief en sociaal karakter. We gunnen Fiocco een fijn thuis waar hij kan leren dat de wereld een plek is vol avontuur en vriendschap.

 

Fiocco is gevaccineerd, gechipt en in het bezit van een Europees paspoort.

 

Net als bij onze andere honden bieden we de Optie Tot Adoptie aan voor Fiocco. Dit betekent dat je Fiocco een week op zicht krijgt om te kijken of hij een goede match is met jou en jouw gezin. We begrijpen dat het een grote beslissing is om een hond te adopteren en deze periode geeft je de kans om te zien of Fiocco echt bij jou past. Na deze week beslis je of je Fiocco adopteert, of dat je gastgezin blijft tot een andere adoptant gevonden wordt.

 

Ben je klaar om deze knapperd in je leven te verwelkomen? Schrijf ons dan een mailtje

 

Wij zoeken mensen met:

 

▪️ Voldoende tijd

▪️ Affiniteit met de buitenlandse rescue hond

▪️ Geduld om hem te introduceren in het Nederlandse huishouden.

▪️ Een uitgebreide mail met daarin uw motivatie, woon en werkomstandigheden

 

De adoptiekosten zijn gebaseerd op transport kosten, vaccinaties, chip en het Europees paspoort en zijn €525