• Dog Rescue Team!
  • Leuke en sterke honden!

Bombolo

Bombolo is een grote lieverd van ongeveer 5 jaar oud. (hij lijkt ouder dan hij werkelijk is door zijn slechte verzorging door zijn eerdere baas.

 

Wij hebben hem persoonlijk mogen ontmoeten tijdens onze sterilisatieweek aldaar en besloten dat hij naar Nederland moest komen. Hij is te leuk om in de shelter te moeten blijven zitten.

 

Hij is bij onze rescuer Claudia gebracht omdat zijn baasje te oud werd om voor hem te zorgen. Hij is altijd bij zijn baasje geweest voor hij bij Claudia kwam. Bombolo is een enorme knuffel die het liefst de hele dag samen met je is. Hij wil graag overal mee naartoe en is altijd blij om je weer te zien. We zoeken een gastgezin en of een lieve adoptant die hem een fijn tweede deel van zijn leven wil geven. Uiteraard zullen we hem, eenmaal in Nederland nog een keer extra checken op zijn gebit!!!

 

Bombolo is nog actief en kan dus nog zeker mee op lekkere wandelingen, daar wordt hij ook heel blij van. Hij is goed met katten, andere honden en kinderen. Kortom, een bommetje liefde!

Bombolo is gecastreerd, door de dierenarts gecheckt en helemaal gezond verklaard. Ook tests op Leishmania en Erlichia of andere ziektes kwamen negatief terug. Dus deze kerel is helemaal gezond verklaard.

 

Wij hebben de mogelijkheid van Optie tot Adoptie, dat betekent dat, mocht u het hondje eerst op zicht willen, wij dit begrijpen. Na een week neemt u dan de beslissing of u het hondje adopteert. . Uiteraard zijn er dan adoptiekosten aan verbonden. Als gastgezin heeft u geen kosten, uiteraard.

Wij zoeken dus een gastgezin /adoptant met:

- Genoeg tijd om Bombolo te introduceren in het Nederlandse leven.

- Geduld om een rescue hond het nieuwe leven in Nederland bij te brengen.

- Affiniteit met een buitenlandse rescue hond. Bedenk dat een hond uit het buitenland anders in elkaar steekt dan een Nederlandse hond.

 

Mocht u na het lezen denken, dit is mijn hond, ik voel een klik, schrijft u dan een uitgebreide mail met daarin uw woon-en werksituatie en motivatie voor haar Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

De adoptiekosten voor onze honden zijn €300,- en voor de speciale belijning €50, -. Deze kosten bevatten vergoeding voor chip, transportkosten, vaccinaties en Europees paspoort