• Dog Rescue Team!
  • Leuke en sterke honden!

Angie 

 

Kijk nou wat een knapperdje!!!

 

Ontmoet Angie, een prachtige kleine pup die klaar is om haar nieuwe leven te beginnen. Angie is het enige teefje in een nest dat gered is uit een situatie van verwaarlozing. Ze is nu 2,5 maand oud en zal naar verwachting uitgroeien tot een medium tot grote hond, met een geschat volwassen gewicht van rond de 25 kg.

Momenteel verblijft Angie bij rescuers in Italië, die haar met liefde en zorg omringen terwijl ze op haar nieuwe thuis wacht. Angie is een schatje, een beetje verlegen maar met een goed hart. Ze is gewend aan andere honden en ze begint langzaam te leren dat mensen ook goede vrienden kunnen zijn. Met wat geduld, liefde en een veilige omgeving, zal Angie haar ware zelf kunnen laten zien.

Haar vader is een schat. Een Setter ( een prachtige hond, hier hebben we ook foto’s van) en we geloven dat Angie, met de juiste begeleiding en zorg, net zo lief en sociaal kan worden.

Angie is gevaccineerd, gechipt en in het bezit van een Europees paspoort. Ze is klaar om haar verleden achter zich te laten en een nieuw hoofdstuk in haar leven te beginnen.

Net als bij onze andere honden bieden we de Optie Tot Adoptie aan voor Angie. Dit betekent dat je Angie een week op zicht krijgt. We begrijpen dat het een grote beslissing is om een hond te adopteren en deze periode geeft je de kans om te zien of Angie de juiste match is voor jouw gezin. Na deze week beslis je of je Angie adopteert, of dat je gastgezin blijft tot een andere adoptant gevonden wordt.

Ben je klaar om een bijzondere, veerkrachtige pup in je leven te verwelkomen? Angie kan niet wachten om haar nieuwe leven te beginnen en ze zou niets liever willen dan dat doen met een liefdevolle, geduldige eigenaar die haar wil laten zien hoe mooi de wereld kan zijn als je samen bent

 

In het kort. Wij zoeken mensen met:

 

▪️ Voldoende tijd

▪️ Affiniteit met de buitenlandse rescue hond

▪️ Geduld om hem te introduceren in het Nederlandse huishouden.

▪️ Een uitgebreide mail met daarin uw motivatie, woon en werkomstandigheden

 

De adoptiekosten zijn gebaseerd op transport kosten, vaccinaties, chip en het Europees paspoort en zijn €525