• Dog Rescue Team!
  • Leuke en sterke honden!

Hond van de maand is Arthur! ❤️


Arthur


Arthur

Arthur, deze prachtige hond zit bij een fantastisch gastgezin in Culemborg. Daar begint hij de eerste kennismaking met een leven in huis.. Het gastgezin is vol lof over hem.... Hij is vriendelijk, speels, een knuffelkont, ook een hond die van beweging houdt.

Arthur is geen geschikte hond voor een kleine ruimte, hij is nog jong, vol energie en geniet daarvan met volle teugen.

Maar bij genoeg beweging buiten, heeft u binnen geen kind aan hem!!!!

En natuurlijk moet Arthur nog het eea leren, en heeft hij de tijd nodig om aan u te wennen... Hij kent natuurlijk niks anders dan zijn nieuwe gezin en het oude leven in de shelter. Maar zijn affiniteit naar het gastgezin is enorm zoals u kunt zien op de foto's.!!!

Wij hebben Arthur in Italië gezien... Wij zeiden tegen elkaar, die moet naar Nederland komen, die is veel te leuk om langer in de shelter te blijven. Dus kwam deze knapperd in november naar Nederland.

Arthur is gevonden op de straten van Gioiosa ionica /Calabrië /zuid Italië. Daar liep hij vlakbij drukke wegen, ws uit de auto gezet door zijn baasje. Helaas gebeuren dit soort handelingen dagelijks, evenals vergiftiging en beschieten. Voor ons in Nederland ondenkbaar.

Arthur weegt 30 kg en is een Golden Retriever maat.

Hij is gecastreerd, heeft zijn vaccinaties gehad, is gechipt en in het bezit van een Europees paspoort.

Wij zoeken adoptanten :

▪️ Met ervaring, aktieve, sportieve adoptanten.

▪️ Genoeg tijd, want Arthur heeft nog het eea te leren.

▪️ De mogelijkheid hebben om Arthur elke dag los te laten lopen in een veilig gebied, eenmaal goed gewend aan u.

▪️ Geduld om met hem te trainen., dus genoeg tijd voor Arthur.

Denkt u een goede match te zijn met Arthur, stuurt u dan een uitgebreide mail met daarin uw motivatie, woon en werkomstandigheden!!!!!!

De adoptiekosten voor onze honden zijn € 450 euro en voor de speciale belijning €50, -. Deze kosten bevatten de vergoeding voor chip, transportkosten, vaccinaties en het Europees paspoort. Alle bovenstaande kosten zijn vele malen hoger dan Roemenië en andere landen. Verder moeten we uiteraard extra kosten die daar gemaakt worden aan de dierenarts, door ons betaald worden. We willen de hondjes zo gezond mogelijk naar Nederland laten komen.

Ook zit er in ons team een gedragsdeskundige. Dat betekent dat bij vragen over opvoeding het eerste telefonisch consult gratis is. Er is ook een voedingsdeskundige werkzaam in ons team.


Voor meer informatie vul onderstaand formulier in.