• Dog Rescue Team!
  • Goed gesocialiseerde zwerfhonden!
  • Vrienden voor het leven!
Filosdogrescue » Succesverhalen geplaatste honden » Het mooie adoptieverhaal van Toela

Het mooie adoptieverhaal van Toela

Gepubliceerd op 30 april 2021 om 18:20

Wat kan je een hond missen!!

5 Jan. 2021 moesten we onze hond Sya na 17 jaar laten inslapen. Wat een gemis. We wisten al dat we een andere hond wilde. Ook onze Buurvrouw Monique zocht mee. Puppy, of een wat oudere hond. Mocht allebei. Al snel werd door de buurvrouw Filosdogresque gevonden op het internet. Na wat speurwerk van mijn partner of alles oké is bij deze organisatie. hebben we contact gelegd met iemand uit Nederland en daarna met Selly die in Griekenland woont en daar de hondjes opvangt.

Hier het verhaal van Toela;

Moet jullie toch wat vertellen, ik ben na vijf jaar wachten geadopteerd!! Ik wist op dat moment helemaal niet wat dat betekende. Het was allemaal een gedoe hoor! Ik kreeg medicijnen waardoor ik heel slaperig werd en voor ik er erg in had was ik in Nederland aangekomen. Hierna nog in een auto. Toen we er uiteindelijk waren stonden daar mijn “baasjes”. Voelde wel heel vreemd, ze begonnen mij te aaien en even later zat ik achterin een auto met een van de baasjes naast mij.

Ik kwam aan bij het adres wat mijn toekomstige woonplek zou worden. We liepen naar het huis en ik mocht daar naar binnen, nou ik kan je zeggen dat dat heel raar was! Ik moest een deur door en ineens was ik binnen in een huis! Dat was heel vreemd. Er lag een heerlijk matras in de hal, speciaal voor mij! Ik kon het niet geloven zo heerlijk als dat voelde! Ik ben eigenlijk direct in slaap gevallen zo moe was ik. Toen ik weer wakker werd kon ik een andere deur weer door en kwam ik in de tuin terecht. Ik heb daar heerlijk rondgesnuffeld. Het was pas de volgende dag dat ik een grote plas deed in de tuin wat wel een opluchting was. Ik durfde gewoon niet eerder te plassen omdat ik het allemaal zo vreemd vond. Ben met de baasjes gaan wandelen aan een lijn. In het begin liep ik met mijn straat tussen mijn benen maar nu niet meer hoor! Ik ben nu aardig gewend. Ook lopen er hier drie poezen en die komen wel eens aan mijn neus ruiken of aan mijn pootjes, nou ik vind het best hoor!

Het eten is hier ook uitstekend en tussendoor krijg ik een heerlijk kluifje waar ik wel een tijdje zoet mee ben. We wandelen nu steeds verder wat heel fijn is. Ik wist niet dat de wereld zo groot was en met een geuren pakket van heb ik jou daar!

Wanneer het mooi weer is zijn we in de tuin en daar heb ik een lekker plekje uitgezocht onder een grote varen. Mijn baasjes kroelen en spelen veel met mij en dat vind ik heel erg fijn. Nu weet ik het echt zeker, ik wil hier nooit meer

“ Home at last”

Toula


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Marianne varkevisser bredey
een maand geleden

Ik vind het super hoe het met die hond gegaan Ismail hoop DEA te krijgen

noelle rizzato
een maand geleden

ik lees en weer de tranen, altijd, of zo vaak als ik jullie lees....huil ik, net een kind!
Bravo , en wat fijn voor Toula!!!
Ik ben blij ......