• Dog Rescue Team!
  • Goed gesocialiseerde zwerfhonden!
  • Vrienden voor het leven!
Filosdogrescue » Succesverhalen geplaatste honden » Oude Tommy is gelukkig in Nederland!

Oude Tommy is gelukkig in Nederland!

Gepubliceerd op 5 april 2021 om 17:09

Hai iedereen,

Ik ben Tommy. Ik heb bijna mijn hele leven doorgebracht in een asiel in Italië samen met me zusje Vera die mijn mama ook probeert te adopteren zodat we weer samen kunnen zijn 

 

Toen ik in Nederland na een lange reis aan kwam stond mijn nieuwe mama in spanning te wachten. Ik zag er helaas niet al te best uit en moest zeker wat kilo's aankomen. 

Maar ik was erg kieskeurig met eten omdat ik het voer niet kende. Hoewel natvoer er uiteraard zeker wel inging ! Me brokken wou ik echt niet eten nadat mijn mama de tip had gekregen om zalmolie te halen vond ik mijn brokken toch ook wel heel erg lekker nu krijg ik het soms ook met penspoeder er door heen echt heerlijk !

 

De eerste twee weken mocht ik lekker bij mijn nieuwe mama en papa op bed slapen uiteraard lekker onder de deken en tegen ze aangekropen, ik wou absoluut niet alleen zijn dan had ik veel verdriet en ging ik huilen als een wolf. Na geduld en training kan ik savonds alleen beneden slapen onder me deken, oke niet altijd alleen soms houdt me nieuwe kattenvriendje me gezelschap. 

Ook de laatste avond ronde loop ik altijd samen met mijn kattenvriendje. 

 

Ondanks mijn oude leeftijd heb ik nog vol energie om lekker in het bos een grote wandeling te maken en sinds kort mag ik ook los ! Ik luister goed en hou mijn mama goed in de gaten of ze er nog wel is. 

 

Ik heb pas kennisgemaakt met de andere dierenvriendjes. De veel te grote kippen vonden mij erg interessant en de veel te grote konijnen ook. Maar omdat ze zo groot zijn vond ik het wel erg spannend allemaal als ze kwamen kijken. 

 

Ik ben dol op iedereen in het gezin maar mijn mama is toch wel de leukste als ze te lang weg is ga ik toch voor de deur wachten tot ze terug komt en als het echt te lang duurt ga ik huilen omdat ik haar mis, ik vind het nog moeilijk om te geloven dat ze altijd terug komt voor me, en dat terwijl ze dat altijd zegt en doet ! Maar gelukkig is mijn mama bijna altijd thuis en mag ik ook vaak mee als mijn mama wel weggaat

 

Ik hoop dat het mijn mama lukt om Vera ook weer terug bij me te krijgen maar als dat niet lukt geeft dat ook niks ik ben erg tevreden met me huisje en heb niks te klagen ! Er word heel veel geknuffeld met me en word verwend met lekker eten en als bonus krijg ik ook gewoon 2 keer in de week lekkere honden melk !


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.