• Dog Rescue Team!
  • Goed gesocialiseerde zwerfhonden!
  • Vrienden voor het leven!
Filosdogrescue » Succesverhalen geplaatste honden » Saar en Soof: dikke maatjes!

Saar en Soof: dikke maatjes!

Gepubliceerd op 2 april 2021 om 20:25

Saar,

We hebben ruim 2 jaar geleden kennisgemaakt met Filos Dog Rescue via Facebook.

We kwamen al jaren in Griekenland en toen we nadachten over een nieuwe hond was al snel duidelijk dat hij of zij uit Griekenland zou komen. Waarom een hond uit het buitenland vroeg iedereen ons…nou omdat de honden hier, het altijd nog beter hebben dan de honden uit Griekenland. En het maakt niet uit waar de hond vandaan komt als je er een goed gevoel bij hebt, dat je bijdraagt aan het welzijn van de dieren, moet je zeker altijd naar je gevoel blijven luisteren.

Zo kwam als eerste Soof op ons pad. Een super mooie hond met streken, want ze was gewend om de baas van de roedel buiten te zijn. Maar met een hart van goud. Natuurlijk werden we ontzettend ondersteund door Selly die ons met raad en daad bijstond. Ondertussen mocht ik naar Selly toe als vluchtbegleidster. Jeej wat was ik trots en Chapeau voor het harde werk van Selly en haar man! De pups werden een voor een vetroeteld en het duurt dan ook niet lang voordat er nieuwe gouden mandjes gevonden waren. Nu vloog ik terug naar Nl met 4 hondjes voor nieuwe adoptanten….

Toen begon het te kriebelen. Toch een maatje voor Soof erbij…???? Uiteindelijk Selly gevraagd of ze een hond kon bij zoeken voor ons. die bij het krachtige karakter van Soof kon passen. Selly kende Soof natuurlijk als geen ander en al snel kwam ze een black beauty op het strand tegen. Zo lief, beetje broos, beetje terug getrokken, maar o zo lief. Al snel was de match gemaakt en we noemen haar Saar. Selly had wederom de juiste match gemaakt, voor ons en voor Soof.

Saar is de liefste hond die we ons maar konden wensen. Lief, aanhankelijk, slim en mensgericht. Het ultieme maatje van haar partner in crime Soof. Echt puk en muk samen.

Een heerlijke vrolijke Griekse godin met een karakter van goud. Wederom Selly en het team van Filos Dog Rescue heel erg bedankt voor het opvangen en begeleiden van de Griekse Vriendinnen, naar het gouden mandje!

Liefs Yvonne Soof en Saar


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Anita van Kreij
2 maanden geleden

Wat een prachtig stel samen! ❤️❤️❤️