• Dog Rescue Team!
  • Leuke en sterke honden!

Zya (geadopteerd) 

Geslacht: Teef
Leeftijd: 4 maanden
Grote:   40 cm

SZya, ons kleine wonderkind gevonden met haar broer en zusje in een park in Gioiosa Ionica in Italië, achtergelaten maar door een toevallige passant gelukkig naar onze rescuer gebracht.
Dit kleine, werkelijk prachtige meisje is 3.5 kilo en zal volgens de dierenarts hooguit 6/7 kilo worden. Makkelijk en gezellig om haar straks, als ze eenmaal gewend is, overal mee naar toe te kunnen nemen.
Bij haar gastgezin in Nederland ontpopt ze zich als een heerlijk energiek, vrolijk, leergierig pupje met een open karakter.
Ze is al aardig zindelijk, loopt netjes aan de lijn en kent de eerste basis commando’s al.
Zya is klaar om naar haar forever home te gaan .

Bijzonder mooie Zya, heeft straks lekker veel beweging nodig, want daar houdt ze van. Spelen en rennen, daarna fijn slapen in de bench. Omdat ze een open en sterk karaktertje heeft, heeft ze een consequente opvoeding nodig, zodat ze een leuke donderstraal wordt. Maar dat geldt natuurlijk voor elke hond. Ze vindt iedereen en alles leuk. Het leven is een groot feest en dat brengt ze ook zo over....ons wonderkindje

Schaf geen hond aan voor de kinderen, ze zijn nu een schattig bolletje wol, of omdat u vanwege de corona zoveel tijd hebt, het is een belangrijke beslissing en een hond kost veel tijd.

Wij zoeken adoptanten met:

▪️ Voldoende tijd
▪️ Affiniteit met de buitenlandse rescue hond
▪️ Geduld om hem te introduceren in het Nederlandse huishouden.
▪️ Een uitgebreide mail met daarin uw motivatie, woon en werkomstandigheden

Voor meer informatie vul onderstaand formulier in.