• Dog Rescue Team!
  • Leuke en sterke honden!

Zoë

Teefje 

3 maanden

Reisdatum: eind januari

Zoë is met drie andere pups gevonden op een vuilstort, in de stromende regen. De pups kregen meteen eten van onze rescuer en zijn toen snel meegenomen naar de shelter waar ze goed verzorgd worden. In Italië zijn mensen niet altijd goed voor dieren. Zoals voor Zoë en haar broertjes en zusjes die op een vuilstort gedumpt zijn. Zoë is een vrolijk en nieuwsgierige pup die nu bij onze rescuer leert dat mensen leuk zijn en liefde geven. Dat begint ze al goed te begrijpen. Zoë lijkt iets van herder in zich te hebben. Het zou goed kunnen dat ze een klein herder maatje wordt, maar dat kunnen we niet met zekerheid zeggen. Het blijft een rescue hondje. 

We zijn voor Zoë op zoek naar adoptanten die haar de tijd en ruimte en vooral liefde kunnen geven die ze verdient. Ook moet Zoë nog het een en ander leren. Het is natuurlijk nog een pup. Daarnaast zoeken we iemand die haar vaak meeneemt op wandelingen en wanneer ze gewend is lekker los kan laten tijdens de wandelingen. Dat vinden honden heerlijk. Bij genoeg wandelingen zal ze ook heerlijk rustig zijn in huis en uren in haar mandje slapen. Zoë kan eind januari mee naar Nederland komen mits we een adoptant of gastgezin hebben gevonden. Ze is netjes ingeënt, gechipt en heeft haar eigen Europese paspoort.

 

Wij hebben de mogelijkheid van Optie tot Adoptie, dat betekent dat, mocht u het hondje eerst op zicht willen, wij dit begrijpen. Na een week neemt u dan de beslissing of u het hondje adopteert. . Uiteraard zijn er dan adoptiekosten aan verbonden. Als gastgezin heeft u geen kosten, uiteraard.

Wij zoeken dus een gastgezin /adoptant met:

- Genoeg tijd om Zoë te introduceren in het Nederlandse leven.

- Geduld om een rescue hond het nieuwe leven in Nederland bij te brengen.

- Affiniteit met een buitenlandse rescue hond. Bedenk dat een rescue hond uit het buitenland anders in elkaar steekt dan een Nederlandse hond..... Ze hebben een achterstand.

Mocht u na het lezen denken, dit is mijn hond, ik voel een klik, schrijft u dan een uitgebreide mail met daarin uw woon-en werksituatie en motivatie voor haar Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

De adoptiekosten voor onze honden zijn €450,- en voor de speciale belijning €50, -. Deze kosten bevatten vergoeding voor chip, transportkosten, vaccinaties en Europees paspoort