• Dog Rescue Team!
  • Leuke en sterke honden!

Yaisa

Samen met haar broer en zus is dit meisje gevonden langs de weg. Gedumpt en verlaten in het Zuiden van Italië. Gelukkig heeft een van onze rescuers haar opgevangen en wordt ze nu goed verzorgd. Yaisa is een klein teefje van drie maanden en heeft uiterlijke en innerlijke karakter eigenschappen van een jack Russell. Ze is enthousiast, niet verlegen en erg nieuwsgierig naar haar omgeving en de rescuers. Van de drie is Yaisa het meest dapper en nieuwsgierig. Zij loopt voorop en wijst de weg. We zijn op zoek naar een actieve adoptant die Yaisa mee op pad neemt op fijne wandelingen. Dat vindt ze geweldig. Na een goeie wandeling zal ze heerlijk slapen in haar mandje en binnen rustig zijn. Yaisa moet ook nog het een en ander leren. We zoeken dan ook adoptanten die de ruimte en tijd heeft om haar te laten wennen aan een leven in Nederland. Iemand die bijvoorbeeld het leuk vindt om met haar op puppycursus te gaan. Yaisa kan eind januari mee naar Nederland komen mits we een adoptant of gastgezin hebben gevonden. Ze is netjes ingeënt, gechipt en heeft haar eigen Europese paspoort. We verwachten dat ze uitgroeit tot iets groter jack russell maatje. Echter kunnen we dit niet met 100% zekerheid zeggen omdat het een rescue hondje is. 

Wij hebben de mogelijkheid van Optie tot Adoptie, dat betekent dat, mocht u het hondje eerst op zicht willen, wij dit begrijpen. Na een week neemt u dan de beslissing of u het hondje adopteert. . Uiteraard zijn er dan adoptiekosten aan verbonden. Als gastgezin heeft u geen kosten, uiteraard.

Wij zoeken dus een gastgezin /adoptant met:

- Genoeg tijd om Yaisa te introduceren in het Nederlandse leven.

- Geduld om een rescue hond het nieuwe leven in Nederland bij te brengen.

- Affiniteit met een buitenlandse rescue hond. Bedenk dat een rescue hond uit het buitenland anders in elkaar steekt dan een Nederlandse hond..... Ze hebben een achterstand.

Mocht u na het lezen denken, dit is mijn hond, ik voel een klik, schrijft u dan een uitgebreide mail met daarin uw woon-en werksituatie en motivatie voor haar Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

De adoptiekosten voor onze honden zijn €450,- en voor de speciale belijning €50, -. Deze kosten bevatten vergoeding voor chip, transportkosten, vaccinaties en Europees paspoort