• Dog Rescue Team!
  • Leuke en sterke honden!

Sky

 

WOONPLAATS

Dronten

LEEFTIJD

5 maand(en)

GESLACHT

Reu

FORMAAT

Middel (35-55 cm)

 

Sky, wat een werkelijk prachtig pupje is dit. Zo uniek, met één blauw oog, dat zien we maar zelden.

Daarnaast is hij ook nog een fijne onbevangen pup, die dus heus nog veel moet leren. Maar dat dat lukt is 100%, deze hondjes zijn slim en leergierig.

Sky heeft wel z'n beweging nodig, dus we zoeken sportieve gastgezinnen /adoptanten met veel tijd en geduld.

Wij zeggen altijd, een hond met genoeg beweging, leiderschap en affiniteit is een blije hond.

Sky is gevonden op de straten van Vibo Valencia /zuid Italië. Daar zwierf hij als kleine pup rond op straat. Geen idee hoe of wat, waar hij vandaan kwam Dat hij gevaar liep, was zeker, dus zijn redding was gelukkig op tijd.

Nu zit deze mooie jongen in een top gastgezin In Dronten, zij omschrijven hem als een heerlijke pup, speels, vrolijk en slim, hij leert snel.

Hij is al bijna zindelijk, leert al de eerste commando’s, is gek op mens en dieren en klaar om geadopteerd te worden.

Sky is inmiddels ingeënt , gechipt en in het bezit van haar eigen Europees paspoort.

Hij zal een maatje border collie worden is de verwachting.

De adoptiekosten voor onze honden zijn € 450 euro en voor de speciale belijning €50, -. Deze kosten bevatten vergoeding voor chip, transportkosten, vaccinaties en Europees paspoort. Alle bovenstaande kosten zijn vele malen hoger dan bv Roemenië en andere landen. Verder moeten we uiteraard extra kosten die daar gemaakt worden aan de dierenarts, door ons betaald worden. We willen de hondjes zo gezond mogelijk naar Nederland laten komen.

Ook zit er in ons team een gedragsdeskundige, dat betekent dat bij vragen over opvoeding het eerste telefonisch consult gratis is, en ook een voedingsdeskundige is werkzaam in ons team