• Dog Rescue Team!
  • Leuke en sterke honden!

Sjonnie

Geslacht: Reu
Leeftijd: 10 maanden
Grote:   45/65 cm

Sjonnie is gevonden toen hij langs de kant van de weg liep; erg gevaarlijk. Maar gelukkig zit hij nu in een privé shelter waar hij de nodige verzorging krijgt.

Sjonnie is een lieve leuke hond, een mooie middelmaat van nog geen jaar oud,. Hij is nu gevaccineerd, heeft een chip en een Europees paspoort met gezondheidsverklaring en wordt gecastreerd voor hij naar Nederland komt.

Volgens de Nederlandse maatstaven moet hij echt nog wel wat leren en wij zoeken dus mensen die de tijd, liefde en ervaring hebben om hem te laten wennen aan de Nederlandse samenleving.

Wij hebben de mogelijkheid om een hondje op zicht te krijgen.... Dat heet Optie Tot Adoptie.
Dat wil zeggen u krijgt hem een poosje op zicht. Wij begrijpen dat een hondje adopteren vanaf een foto best lastig is. Tenslotte is het een commitment voor misschien wel 15 jaar.

Na een week neemt u de beslissing of u het hondje adopteert of dat u gastgezin blijft tot de adoptie door een andere adoptant plaatsvindt. Dus aanvankelijk bent u gastgezin met Optie Tot Adoptie.

Schaf geen hond aan voor de kinderen, ze zijn nu een schattig bolletje wol, of omdat u vanwege de corona zoveel tijd hebt, het is een belangrijke beslissing en een hond kost veel tijd.

Wij zoeken adoptanten met:

▪️ Voldoende tijd
▪️ Affiniteit met de buitenlandse rescue hond
▪️ Geduld om hem te introduceren in het Nederlandse huishouden.
▪️ Een uitgebreide mail met daarin uw motivatie, woon en werkomstandigheden

Voor meer informatie vul onderstaand formulier in.