• Dog Rescue Team!
  • Leuke en sterke honden!

Sjakie 

Voor deze prachtige jongen Sjakie, zijn wij op zoek naar een adoptant/gastgezin die het leuk vinden om hem te introduceren in de Nederlandse samenleving.

Hij is samen met zijn broer en zusjes gevonden in een park, achtergelaten door de eigenaar en niemand weet waar zij vandaan komen, ze hebben duidelijk een achtergrond bij mensen want ze is erg lief en sociaal.

Hij kan eind augustus komen als we een gastgezin voor hem hebben, eenmaal in Nederland maakt hij zoveel meer kans op adoptie!

Wij hebben de mogelijkheid om een hondje op zicht te krijgen.... Dat heet Optie Tot Adoptie.

Dat wil zeggen u krijgt de pup een week op zicht. Wij begrijpen dat een hondje adopteren vanaf een foto best lastig is. Tenslotte is het een commitment voor misschien wel 15 jaar.

Na een week neemt u de beslissing of u het hondje adopteert of dat u gastgezin blijft tot de adoptie door een andere adoptant plaatsvindt. Dus aanvankelijk bent u gastgezin met Optie Tot Adoptie.

Hij is natuurlijk gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees paspoort met gezondheidsverklaring.

Heeft u de tijd ervaring en liefde om deze kleine jongen een goede start te geven schroom dan niet en schrijf ons een e-mail met u woon/werk omstandigheden, gezinssamenstelling en ervaring met honden dan nemen wij zsm contact met u op.

Mocht u per ongeluk zelf verliefd worden als u hem opvangt kunt u hem natuurlijk ook zelf adopteren, dit spreekt voor zich!

Schaf geen hond aan voor de kinderen, ze zijn nu een schattig bolletje wol, of omdat u vanwege de corona zoveel tijd hebt, het is een belangrijke beslissing en een hond kost veel tijd.

Wij zoeken adoptanten met:

▪️ Voldoende tijd
▪️ Affiniteit met de buitenlandse rescue hond
▪️ Geduld om hem te introduceren in het Nederlandse huishouden.
▪️ Een uitgebreide mail met daarin uw motivatie, woon en werkomstandigheden