• Dog Rescue Team!
  • Leuke en sterke honden!

Siria

Geslacht: Teef
Leeftijd:  24 maanden
Grote:   60/65 cm

Dit is Siria. Siria is een teefje van 2 jaar die in huis leefde. Haar baasje vond echter werk in een andere stad waar ze een apartement kreeg en daar had ze geen plek voor Siria, dus werd ze afgezet bij een hondenopvang. Siria is alleen niet gewend aan het buitenleven en vooral niet met andere honden. Dus wordt ze weggeduwd bij de etensbakken en zit ze helemaal alleen. Hopelijk vinden we voor haar weer heel snel een fijne plek in een nog fijner gezin ❤️
Ze is gevaccineerd, gesteriliseerd, gechipt en heeft een Europees paspoort met gezondheidsverklaring.

Wij hebben de mogelijkheid om een hondje op zicht te krijgen.... Dat heet Optie Tot Adoptie.
Dat wil zeggen u krijgt hem een poosje op zicht. Wij begrijpen dat een hondje adopteren vanaf een foto best lastig is. Tenslotte is het een commitment voor misschien wel 15 jaar.

Na een week neemt u de beslissing of u het hondje adopteert of dat u gastgezin blijft tot de adoptie door een andere adoptant plaatsvindt. Dus aanvankelijk bent u gastgezin met Optie Tot Adoptie.

Schaf geen hond aan voor de kinderen, ze zijn nu een schattig bolletje wol, of omdat u vanwege de corona zoveel tijd hebt, het is een belangrijke beslissing en een hond kost veel tijd.

Wij zoeken adoptanten met:

▪️ Voldoende tijd
▪️ Affiniteit met de buitenlandse rescue hond
▪️ Geduld om hem te introduceren in het Nederlandse huishouden.
▪️ Een uitgebreide mail met daarin uw motivatie, woon en werkomstandigheden

Voor meer informatie vul onderstaand formulier in.