• Dog Rescue Team!
  • Leuke en sterke honden!

Rudie

Zoekt u een fantastisch gezinslid, stopt u maar met zoeken,..... U heeft hem gevonden.

Mooie kleine Rudie is een Italiaans rescue hondje die bij een zeer ervaren en top gastgezin in Badhoevedorp zit, zij omschrijven hem als volgt;

Rudie is een super lieve speelse jonge hond, hij is nieuwsgierig en heeft zo zijn grappige momentjes, lekker hard rennen of spelen met zijn kameraadje. Hij is ook gek op kauwen op zijn botjes en doet het heel goed met de hond van t gastgezin.

Hij slaapt heerlijk in zijn bench, is helemaal zindelijk en heel vriendelijk buiten aan de lijn, mensen, honden en zelfs met katten. Hij is een top hondje die een omgeving verdient waarbij zijn baasjes hem een vast ritme kunnen bieden. Hij is een wat hoger Jack Russel formaat die denken wij rond de 10 kilo zal uitkomen uiteindelijk. Wij plaatsen hem bij voorkeur bij een andere hond en een tuin zou welkom zijn maar geen must.

Wij zoeken een adoptant met:

- Genoeg tijd om Rudie verder te introduceren in het Nederlandse leven.

- Geduld om een rescue hond het nieuwe leven in Nederland bij te brengen.

- Affiniteit met een buitenlandse rescue hond. Bedenk dat een rescue hond uit het buitenland anders in elkaar steekt dan een Nederlandse hond..... Ze hebben een achterstand.

Mocht u na het lezen denken, dit is mijn hond, ik voel een klik, schrijft u dan een uitgebreide mail met daarin uw woon-en werksituatie en motivatie voor hem. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

De adoptiekosten voor onze honden zijn €450,- en voor de speciale belijning €50, -. Deze kosten bevatten vergoeding voor chip, transportkosten, vaccinaties en Europees paspoort.