• Dog Rescue Team!
  • Leuke en sterke honden!

Roy

LEEFTIJD: 24 maand(en)
GESLACHT: Reu
FORMAAT: Middel (35-70 cm)

Dit is Roy, een prachtig reutje van 2 jaar oud. Roy is een paar maanden geleden in de bergen van zuid Italië gevonden door jagers. Het beestje was compleet uitgehongerd, vervuild en compleet verdwaald. Hij was niet bang voor de jagers, was zelfs heel blij ze te zien dus hij heeft wel sociaal contact gehad in zn jonge leventje. Waarschijnlijk weer zo'n typisch geval van "oh wat een leuke pup, die willen wij wel" maar zodra het kleine en schattige er af is dan moet hij toch maar weg aangezien ook in Italië het verplicht is om te chippen en bij gebrek er boetes worden gegeven. En waar breng je zo'n hondje dan heen? In Italië denken ze daar toch ietsje anders over dan hier ( tenminste, de meeste mensen) en brengen ze zo'n beestje dan gewoon ergens naar een open vlakte of, zoals bij Roy ergens in de bergen en dan gaan ze er vanuit dat zo'n diertje het wel redt.. dit hondje heeft waarschijnlijk heel lang rondgelopen en geen voedsel gevonden maar wel heel veel geluk dat hij die jagers tegenkwam. Deze brachten hem naar een shelter waar hij gewassen werd, een plekje om te slapen en vooral ook voedsel om weer aan te sterken. Inmiddels is hij goed opgeknapt en sterk genoeg om naar een fijn adoptiegezin te kunnen dus is ons gevraagd of er misschien in Nederland een fijn mandje is voor Roy en wij zijn er zeker van dat we dat voor hem gaan vinden...
Misschien zelfs bij jou ❤️

Wij hebben de mogelijkheid om een hondje op zicht te krijgen.... Dat heet Optie Tot Adoptie.
Dit wil zeggen u krijgt de pup een week op zicht. Wij begrijpen dat een hondje adopteren vanaf een foto best lastig is. Tenslotte is het een commitment voor misschien wel 15 jaar.

Na een week neemt u de beslissing of u het hondje adopteert of dat u gastgezin blijft tot de adoptie door een andere adoptant plaatsvindt. Dus aanvankelijk bent u gastgezin met Optie Tot Adoptie.

Schaf geen hond aan voor de kinderen, ze zijn nu een schattig bolletje wol, of omdat u vanwege de corona zoveel tijd hebt, het is een belangrijke beslissing en een hond kost veel tijd.

Wij zoeken adoptanten met:

▪️ Voldoende tijd
▪️ Affiniteit met de buitenlandse rescue hond
▪️ Geduld om hem te introduceren in het Nederlandse huishouden.
▪️ Een uitgebreide mail met daarin uw motivatie, woon en werkomstandigheden

Voor meer informatie vul onderstaand formulier in.