• Dog Rescue Team!
  • Leuke en sterke honden!

Puck

niet alleen een lieve zachtaardige pup , maar ook nog een prachtige pup Je smelt al, als je zijn mooie kopje ziet. Wat een feest zal het worden, als u zijn nieuwe baasje wordt!!!

Puck, deze pup werd samen met zijn zusjes en broers gevonden in Gioiosa Ionica /zuid . Waarschijnlijk zonder pardon op straat gezet door de eigenaar. Voor ons haast ondenkbaar, daar helaas dagelijkse kost. Helaas is Zuid Italië heel anders dan Noord Italië, zuid Italië is het arme gedeelte van Italië waar de omstandigheden heel anders zijn, vergelijkbaar met Griekenland en Roemenië.

Zijn broertjes en zusjes zijn al geadopteerd in NL, nu kleine Puck nog. Hij zit nu veilig bij onze rescuer Claudia, waar hij alle zorg krijgt, lichamelijk, maar ook op sociaal gebied, wat een pup nodig heeft om veilig en gezond op te groeien.

We denken dat Puck een klein middelmaatje gaat worden.

Hij komt naar Nederland met een chip, vaccinaties en Europees paspoort.

Puck zal heerlijk willen rondrennen, los eenmaal goed gewend aan u, en waar het veilig is.

Daarom zoeken we sportieve adoptanten die houden van het buitenleven.

Hij kan in september naar Nederland komen, en u kunt bij onze stichting de OTA procedure aangaan!!!!

Wij hebben de mogelijkheid om een hondje op zicht te krijgen.... Dat heet Optie Tot Adoptie.

Dit wil zeggen u krijgt de pup een week op zicht. Wij begrijpen dat een hondje adopteren vanaf een foto best lastig is. Tenslotte is het een commitment voor misschien wel 15 jaar.

Na een week neemt u de beslissing of u het hondje adopteert of dat u gastgezin blijft tot de adoptie door een andere adoptant plaatsvindt. Dus aanvankelijk bent u gastgezin met Optie Tot Adoptie.

Wij zoeken adoptanten met:

▪️ Voldoende tijd

▪️ Affiniteit met de buitenlandse rescue hond

▪️ Geduld om hem te introduceren in het Nederlandse huishouden.

▪️ Een uitgebreide mail met daarin uw motivatie, woon en werkomstandigheden

 

De adoptiekosten voor onze honden zijn €450,- en voor de speciale belijning €50, -. Deze kosten bevatten vergoeding voor chip, transportkosten, vaccinaties en Europees paspoort. Alle bovenstaande kosten zijn vele malen hoger dan bv Roemenië en andere landen. Verder moeten we uiteraard extra kosten die daar gemaakt worden aan de dierenarts, door ons betaald worden. We willen de hondjes zo gezond mogelijk naar Nederland laten komen.