• Dog Rescue Team!
  • Leuke en sterke honden!

Paparina

Noodoproep uit Sicilie! In verband met hevige bosbranden is onze hulp ingeroepen en natuurlijk zijn we er dan weer

De bosbranden zorgden ervoor dat de shelter waar Paperina met haar broertjes en zusjes verbleef met spoed moest worden ontruimd. Ze zijn naar mensen verderop gebracht waar ze de goede verzorging krijgen.

Ik zal Paparina aan u voorstellen.

Dit sneeuwvlokje is een van de hondjes uit een zeldzaam prachtig nestje. Drie van deze hondjes zijn al door onze stichting ter adoptie aangeboden en omdat ze heel snel werden geadopteerd denken wij dat we deze laatste twee toppers ook makkelijk en snel kunnen plaatsen. Het gaat om Paparina en haar broertje George.

Paparina heeft zich laten zien als een lief vrolijk en bescheiden hondje. Ze houdt van mensen en van gezelligheid. Met haar heb je er echt een vriendinnetje bij.

Op 21 september komen ze aan in Nederland, met het vliegtuig.

Ze zal dan ruim drie maandjes oud zijn. Wij verwachten dat ze een middelmaat hond zal worden. Paparina is inmiddels gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees paspoort met gezondheidsverklaring

Voor mooie Paparina zoeken wij een sportieve adoptant of gastgezin, die fijne wandelingen met haar wil maken, eerst nog aangelijnd maar als ze gewend is aan u, lekker los want daar houden honden van. Lekker rennen en dollen en daarna uren slapen in het mandje.

Wij zoeken adoptanten die Paparina laat kennismaken met de Nederlandse cultuur, die haar met liefde en geduld de regels van het nieuwe gezin leert, haar begeleidt met het leren lopen aan een riem en tuigje en haar zindelijkheidstraining geeft. Wat dat laatste betreft hoeft u zich geen zorgen te maken. Meestal weten ze binnen een week al waar ze iets mogen doen en waar niet.

Mocht u na het lezen van het verhaaltje van Paparina denken, dit is ze, stuurt u ons dan een mailtje met daarin uw woon-en werksituatie en uw motivatie voor Paparina. Wij nemen dan spoedig contact met u op.

De adoptiekosten voor onze honden zijn €450,- en voor de speciale belijning €50, -. Deze kosten bevatten vergoeding voor chip, transportkosten, vaccinaties en Europees paspoort. Alle bovenstaande kosten zijn vele malen hoger dan bv Roemenië en andere landen. Verder moeten we uiteraard extra kosten die daar gemaakt worden aan de dierenarts, door ons betaald worden. We willen de hondjes zo gezond mogelijk naar Nederland laten komen.

Ook zit er in ons team een gedragsdeskundige, dat betekent dat bij vragen over opvoeding het eerste telefonisch consult gratis is, en ook een voedingsdeskundige is werkzaam in ons team