• Dog Rescue Team!
  • Leuke en sterke honden!

Panna

Dit zachtaardige lieve teefje is gek op knuffelen. Ze zit bij een gastgezin in Almere die begonnen is om haar het Nederlandse huishouden te laten ontdekken. Dat is allemaal natuurlijk nog vreemd voor deze kleine meid., ze is nog niet zo lang in Nederland.

Op de foto 's ziet u hoe klein Panna eigenlijk nog is, als ze naast de herdershond ligt.

Natuurlijk zijn de dingen die voor ons heel normaal zijn, voor haar soms nog wat spannend.

Maar zoals u op de foto's kunt zien, is ze een sociale pup.

Wij zoeken adoptanten met geduld, geduld om verder met Panna in training te gaan. We hebben al veel soort gelijke pupjes naar Nederland laten komen, met goede resultaten.

Lekkere lange wandelingen, het water op zoeken , want Panna houdt van water. Heerlijk met Pannde natuur in. Hoe fijn is dat voor u en voor Panna.

 

Uiteraard is Panna gevaccineerd volgens de Europese wetgeving, gechipt en in het bezit van een Europees paspoort.

 

Wij zoeken adoptanten met:

▪️ Voldoende tijd

▪️ Affiniteit met de buitenlandse rescue hond

▪️ Geduld om hem te introduceren in het Nederlandse huishouden.

▪️ Een uitgebreide mail met daarin uw motivatie, woon en werkomstandigheden

De adoptiekosten voor onze honden zijn €450,- en voor de speciale belijning €50, -. Deze kosten bevatten vergoeding voor chip, transportkosten, vaccinaties en Europees paspoort. Alle bovenstaande kosten zijn vele malen hoger dan bv Roemenië en andere landen. Verder moeten we uiteraard extra kosten die daar gemaakt worden aan de dierenarts, door ons betaald worden. We willen de hondjes zo gezond mogelijk naar Nederland laten komen