• Dog Rescue Team!
  • Leuke en sterke honden!

Olaf

Olaf, wat een lieverd! Je smelt als je hem ziet met zijn witte slungelige lijfje en zijn blonde oortjes en sproetjes. Hij werd samen met zusje Else gevonden, helemaal alleen, waarschijnlijk gedumpt. In Zuid -Italie heerst een andere mentaliteit en worden hondjes als ze ze niet kunnen gebruiken op straat gedumpt, verdronken of vergiftigd. Erg verdrietig omdat het vaak grote schatten zijn en zij er ook niks aan kunnen doen dat ze geboren worden. We hebben al veel van dit soort hondjes uit deze streek geplaatst in Nederland en met veel succes. Kijk maar eens op onze site Filosdogrescue.nl en lees de verhalen van adoptanten en hun succesverhalen met hondjes van Filos. Ze hebben zo'n fijn karakter, ze zijn eerlijk, betrouwbaar, speels, vrolijk en dankbaar dat ze een fijn leven hebben mogen krijgen. Olaf en zijn zusje mogen eind november naar Nederland komen. Ze zijn dan ingeënt, hebben hun vaccinaties, zijn gechipt en hun eigen paspoortje.

Kijk ook even naar het filmpje dan kunt u zien hoe leuk hij zich beweegt, om op te vreten is dit knulletje!

Olaf zal heerlijk willen rondrennen straks en als hij gewend is aan u graag los, want daar genieten ze van, rennen en spelen met andere honden. We zoeken daarom sportieve adoptanten die houden van het buitenleven.

Een appartement is een no go voor Olaf, eigenlijk voor veel honden waarvoor wij fijne adoptanten zoeken.

Wij zoeken adoptanten met :

* voldoende tijd

* Geduld om de hond te introduceren in het Nederlandse huishouden

Graag een uitgebreide mail met daarin uw motivatie, woon-en werkomstandigheden

De adoptiekosten voor onze honden zijn €450,- en voor de speciale belijning €50, -. Deze kosten bevatten vergoeding voor chip, transportkosten, vaccinaties en Europees paspoort. Alle bovenstaande kosten zijn vele malen hoger dan bv Roemenië en andere landen. Verder moeten we uiteraard extra kosten die daar gemaakt worden aan de dierenarts, door ons betaald worden. We willen de hondjes zo gezond mogelijk naar Nederland laten komen.

Ook zit er in ons team een gedragsdeskundige, dat betekent dat bij vragen over opvoeding het eerste telefonisch consult gratis is, en ook een voedingsdeskundige is werkzaam in ons team.