• Dog Rescue Team!
  • Leuke en sterke honden!

Oete

Dit mooie zwartwit getekende meisje met haar zachte aaibare vachtje is samen met haar zusjes gevonden in een doos bij de stort. Voor ons niet te bevatten, voor Zuid-Italie helaas vaste prik.

Maar wat ze niet wisten is dat dit nestje zo mooi zou worden! Alle pups zijn beauty's.! Ook Oete is een schoonheid en een lieverd en gooit hoge ogen met haar witte fluffy vachtje, aaibaar en knuffelbaar.

Ik zal Oete aan u voorstellen. Oete is samen met haar zusjes ondergebracht bij een gezin in Zuid-Italie. Ze spelen natuurlijk veel buiten ook omdat het mooie weer het daar toelaat. Ze zijn dus gewend aan een huis, aan mensen en aan kinderen. Voor een Rescue hondje een ideale start.

Oete is een knappe verschijning, heel zacht en heel lief. Ze speelt graag en is de vrolijkheid zelf. We denken dat ze maat Golden Retriever gaat worden

Voor deze schat zoeken we de allerleukste adoptanten, die van wandelen houden, graag dingen samen willen doen met Oete, naar het strand of naar het bos, of bijvoorbeeld een puppy-cursus willen doen. Ze zal dan een geweldige familiehond worden, want een hond die uitgelaten wordt, (liefst los als ze eenmaal gewend is aan u ) én de juiste aandacht krijgt is een stabiele hond. Buiten rennen, binnen rust.

Ze zal nog het een en ander moeten leren, maar dat geldt voor iedere jonge hond. Haar nieuwe huishouden, de regels , het lopen aan een riem, zindelijk worden, is allemaal nieuw voor haar. Met de juiste begeleiding, tijd en aandacht zal dat heel snel gaan.

Oete is inmiddels ingeënt , gechipt en in het bezit van haar eigen Europees paspoort. Ze is klaar om naar haar forever home te gaan en zitinmiddels in Nederland bij een gastgezin.

 

Wij zoeken dus een adoptant met:

- Genoeg tijd om haar te introduceren in het Nederlandse leven.

- Geduld om een rescue hond het nieuwe leven in Nederland bij te brengen.

- Affiniteit met een buitenlandse rescue hond. Bedenk dat een rescue hond uit het buitenland anders in elkaar steekt dan een Nederlandse hond..... Ze hebben een achterstand.

Mocht u na het lezen van de beschrijving van Oete als een blok vallen voor haar, schrijft u dan een mailtje met daarin uw woon-en werksituatie en motivatie naar ons, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

De adoptiekosten voor onze honden zijn €450,- en voor de speciale belijning €50, -. Deze kosten bevatten vergoeding voor chip, transportkosten, vaccinaties en Europees paspoort.